vrijdag 22 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zonnebloemregio Zonnehof zoekt bestuursleden

  • maandag, 03 december 2018 21:03
  • Geschreven door 

De regionale Zonnebloemafdeling Zonnehof is hard op zoek naar nieuwe bestuursleden. Bij voorkeur mensen die vanuit hun beroep of achtergrond over bestuurlijke kennis of vaardigheden beschikken. En die deze capaciteiten als vrijwilliger in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking. De regiobestuursleden ondersteunen de acht plaatselijke afdelingen en hun vrijwilligers die in de regio actief zijn. Ook coördineren zij diverse activiteiten en geven zij vorm aan het vernieuwde beleid van de Zonnebloem.

Mooie momenten

Mensen met een lichamelijke beperking mooie momenten bezorgen. Dat is wat de Zonnebloemvrijwilligers doen. Ze gaan op bezoek en samen eropuit en organiseren vakanties en activiteiten. Zo heeft de regionale afdeling Zonnehof jaarlijks een dagboottocht en een gezellige ontspanningsmiddag op haar programma staan. Maar ook kleinere, de zo genaamde 1 op 1 activiteiten worden door de regio ondersteund en begeleidt. De Zonnebloem maakt dit soort activiteiten mogelijk. Met de inzet van veel vrijwilligers.

Voldoening

Doordat de nadruk steeds meer op kleinschalige en 1 op 1 activiteiten komt te liggen en omdat door de veranderde maatschappij steeds meer mensen met een lichamelijke beperking in een isolement raken, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. Bestuursleden ondersteunen deze vrijwilligers om hun vrijwilligerswerk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Niet alleen is dit bestuurswerk zinvol, het geeft ook veel voldoening.

Informatie of aanmelden?

Is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Ria Doeschot, [email protected] tel. 0547-333538. De regio Zonnehof is ook te vinden op internet: zonnebloem.nl/zonnehof. Op www.zonnebloem.nl kun je heel veel algemene informatie vinden

Laatst aangepast op maandag, 03 december 2018 21:06
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren