vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Actie werving jongere senioren slaagt ruim

  • vrijdag, 15 februari 2019 20:28
  • Geschreven door 

De breed ingezette promotie van de KBO Senioren Hengevelde levert gelukkig veel praatstof op en zet veel mensen uit de doelgroep jongere senioren aan om deel te nemen aan hun activiteiten. Bestuursleden van de KBO Senioren Hengevelde bezoeken daarnaast potentiële kandidaten persoonlijk om hen te overtuigen van het nut van een lidmaatschap. In de gesprekken die daaruit volgen, blijkt keer op keer dat iedereen de positieve kanten ziet. De vier themadoelen van de vereniging, ontmoeting, ontspanning, ontwikkeling en belangenbehartiging, worden ronduit belangrijk gevonden. Voor een flink aantal mensen uit de doelgroep voldoende reden om zich te melden als lid. De KBO Senioren Hengevelde kan dan ook trots melden dat het ledenaantal ruim de 200 leden gepasseerd is; een uniek aantal in onze Hofgemeente. Daarmee ontstaat voor het bestuur wel een nieuw probleem. De tot nog toe gebruikte locaties zullen niet altijd voldoende plaats bieden bij activiteiten. Graag neemt het bestuur dat op de koop toe en gaat het op zoek naar oplossingen. Bent u niet persoonlijk benaderd, maar u wilt wel graag deelnemen aan de activiteiten, lever dan het aanmeldingsformulier in bij Wim Sander, Bekkampstraat 13.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren