vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wegdamnieuws helpt Steenderen op weg met opstarten nieuwswebsite

  • donderdag, 21 februari 2019 06:15
  • Geschreven door 
Vlnr: Arthur Schoneveld, Erika Kuik, Geert Postma, Raymond Wegdam en André Baak Vlnr: Arthur Schoneveld, Erika Kuik, Geert Postma, Raymond Wegdam en André Baak

De redactie van Wegdamnieuws kreeg onlangs een mail binnen van Geerts Postma, betrokken inwoner van het Gelderse Steenderen en voorzitter van Stichting Welzijn Steenderen. Via Karin ten Heggeler, combinatiefunctionaris in de gemeente Bronckhorst hoorde hij dat een klein dorp als Hengevelde een lokale nieuwswebsite had die al jarenlang elke dag nieuws levert aan de gemeenschap. Geert raakte hierover in gesprek met dorpsgenoten Erika Kuik en Andrë Baak,ook hun interesse was gewekt om te horen hoe Wegdamnieuws is begonnen en of dit iets voor Steenderen is. Het dorp had voorheen namelijk het maandblad genaamd De Steen, maar dit is helaas ter ziele gegaan net als de Höfte per 1 januari. Raymond Wegdam en Arthur Schoneveld van Wegdamnieuws nodigden het driekoppige gezelschap uit om te bespreken of het in Steenderen in theorie mogelijk is om een dergelijke nieuwssite op te zetten. Met de tips en trics van de redactie gaan ze zich beraden over verdere stappen, maar enthousiast waren ze in ieder geval na het urenlange keukentafelgesprek. De redactie van Wegdamnieuws wenst Steenderen veel succes met het opzetten van de website en blijven hen op de voet volgen. Mocht de site online zijn dan krijgen ze ook zeker een vermelding op Wegdamnieuws!

“Wegdamnieuws is een website die je pakt!" zegt Geert Postma, betrokken inwoner van het Gelderse Steenderen en voorzitter van Stichting Welzijn Steenderen. “We hebben onlangs op een maandag gekeken, er stonden wel zes nieuw artikelen online! Dan wil je er wel naar toe lijkt mij! Wij zijn ons aan het oriënteren hoe we zoiets in Steenderen op gaan starten, we zijn net als de redactie van de Hengeveldse nieuwssite best wel enthousiast geworden! We laten het zeker weten als we zover zijn!"

Laatst aangepast op donderdag, 21 februari 2019 08:35
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren