dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Senioren Hengevelde trekken er een dagje voor uit!

  • vrijdag, 12 april 2019 23:25
  • Geschreven door 

Toe maar. Op de fiets met een heel aantal enthousiasten door de mooie omgeving rond Haaksbergen. Het vooruitzicht op redelijk weer is goed. Dat geldt ook voor de verzorging onderweg. Omdat het niet de eerste keer is dat zo’n evenement georganiseerd wordt kunnen de deelnemers rekenen op plezierige stops onderweg. Bijpraten en bijkletsen zal aan de orde zijn maar ook de inwendige mens vraagt aandacht. Als ze terug zijn in Hengevelde wordt afgesloten met een gezamenlijk etentje. Degene die ook mee wil fietsen maar zich nog niet heeft aangemeld kan tot dinsdag nog reageren bij Wim Sander op nummer 0547-333612.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren