dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Crossend Hengevelde klaar voor de Autorodeo

  • vrijdag, 14 juni 2019 08:41
  • Geschreven door 

Al jaren trekt de spektaculaire Hengeveldse Autorodeo vele duizenden bezoekers naar Hengevelde. Ook dit jaar doen ruim 250 deelnemers een gooi naar deprijzen in verschillende klasses, waaronder een duo-rodeo; de één geeft gas en de ander stuurt! De autorodeo begint op zondagmorgen om 10.00 uur. Het lijkt een traditie te worden dat crossend Hengevelde de auto's in de kleuren zwart met geel spuit. Uitzondering is Max Verstappen fan Frank de Wit. Hij wilde graag meedoen met de Hengeveldse enclave, maar zijn ultrasonische wagen met Honda-power moest en zou in de kleuren blauw en geel gespoten worden, net als de echte Max Verstappen. En zo geschiedde. Evenals de Limburger is Frank één van de outsiders in de strijd om de eindoverwinning te pakken, waarmee hij in de voetsporen kan treden van Hengeveldenaar Mike Wolterinck, die alweer bijna 10 jaar geleden als laatste Wegdammer op de hoogste trede stond.

fdw33
Frank in zijn Red Bull wagen met nummer 33, hetzelfde nummer als Max Verstappen.


Wegdamnieuws wenst de crossers veel succes en bovenal plezier toe! Entree € 7,50. Dit entreebandje geeft ook toegang naar de feesttent.

Laatst aangepast op vrijdag, 14 juni 2019 09:05
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren