woensdag, 10 juli 2019 19:47

Bijzondere vakantiegangers trokken door Hengevelde

Geschreven door

Dat was vanmiddag toch even het omkijken waard! Lopen daar nu twee vreemde mannen met een ezel! Jazeker! Sylvia Pierik: “Ja! Ze kwamen uit Eibergen en gaan elk jaar een weekend op pad met de ezel. Ze hebben de afgelopen nacht in een schaapskooi geslapen in het achterveld bij  Rietmolen/Neede. Elke dag kijken ze welke richting ze op gaan en dan zien ze vanzelf wel hoe het loopt. Ze hebben een tentje bij zich met een kookstel zodat ze elke dag kunnen hun potje kunnen koken. Ze hebben bij ons geluncht en trokken vervolgens verder richting Diepenheim”.

Mocht iemand de namen weten van het duo, Wegdamnieuws houdt zich aanbevolen om de reisverhalen op te tekenen! De voornamen zijn Bert en Roel...

ezel 2

Laatst aangepast op woensdag, 10 juli 2019 20:08
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.