dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bijzondere vakantiegangers trokken door Hengevelde

  • woensdag, 10 juli 2019 19:47
  • Geschreven door 

Dat was vanmiddag toch even het omkijken waard! Lopen daar nu twee vreemde mannen met een ezel! Jazeker! Sylvia Pierik: “Ja! Ze kwamen uit Eibergen en gaan elk jaar een weekend op pad met de ezel. Ze hebben de afgelopen nacht in een schaapskooi geslapen in het achterveld bij  Rietmolen/Neede. Elke dag kijken ze welke richting ze op gaan en dan zien ze vanzelf wel hoe het loopt. Ze hebben een tentje bij zich met een kookstel zodat ze elke dag kunnen hun potje kunnen koken. Ze hebben bij ons geluncht en trokken vervolgens verder richting Diepenheim”.

Mocht iemand de namen weten van het duo, Wegdamnieuws houdt zich aanbevolen om de reisverhalen op te tekenen! De voornamen zijn Bert en Roel...

ezel 2

Laatst aangepast op woensdag, 10 juli 2019 20:08
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren