zaterdag, 13 juli 2019 07:17

Met de vlag op vakantie: Oppland (deel 2)

Geschreven door

Vandaag deel 2 in de serie: Met de vlag op vakantie. De tweede aflevering komt ook uit Scandinavië: De aftrap in 2019 was van Joan en Suzanne Peerik vanaf het Midsommarfest, Skattungbyn in Zweden. Deze foto is gemaakt vanaf Oppland in Noorwegen tijdens de Carbage Run. Oppland ligt in het binnenland van Noorwegen en is slechts één van twee fylkes die niet aan zee ligt. De hoofdstad Lillehammer ligt in het zuidoosten van Oppland. Meedoen aan deze actie? Stuur je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar de bekende 06-nummers van de redactie, zie ook onderaan deze site! De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis

Laatst aangepast op zaterdag, 13 juli 2019 07:35
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.