donderdag, 11 juli 2019 21:46

Aankomende zaterdag Höfteballooning in Kerspel Goor

Geschreven door

Aankomende zaterdag wordt bij Buurtgebouw Kerspel-Goor tussen Goor en Hengevelde de 10e editie van Höfteballooning gehouden. Vanaf 17:00 uur is er van alles te beleven rondom ballonvaren. Zwaai de luchtballonnen uit of vaar zelf mee voor € 175,- in een van de vele aanwezige luchtballonnen. Ook zullen er een aantal gave zogenaamde special shape ballonnen aanwezig zijn. Er zijn modelballonnen, paramotors en allerlei activiteiten voor de kids. En de avond wordt afgesloten met een Glow in the Dark! De opbrengst van Höfteballooning is bestemd voor Stichting Onze Ballon, die ballonvaarten maakt met ernstig zieke kinderen en kinderen met een beperking. Alle informatie over Höfteballooning is te vinden op www.hofteballooning.nl.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.