donderdag, 11 juli 2019 22:38

Zomerstop kindergym

Geschreven door
Afgelopen woensdag hebben wij een leuke afsluitende instuif gehad bij de Kindergym Hengevelde. Veel enthousiaste kids hebben genoten van een jaar lang bewegen. Ook het Nijntje Beweegdiploma is onlangs behaald door vele kinderen, een hele knappe prestatie! Graag nodigen wij u en uw kind alvast uit voor het nieuwe seizoen welke start op woensdag 28 augustus.
 
Door wisselingen in de organisatie is er weer ruimte voor een frisse wind, is dit iets voor jou, of wil je hier meer over weten, neem dan contact op via kindergymhengevelde@gmail.com
 
Volg ons via Facebook voor actuele informatie en om te zien wat de kinderen allemaal beleven in de gymuurtjes.
Allen een fijne vakantie gewenst & graag tot ziens!
 
Kindergym Hengevelde
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.