maandag, 15 juli 2019 11:42

Schrijf je nog in voor Houtdorp, help mee of geef stoffen, doeken of lakens!

Geschreven door

Veel kinderen hebben zich opgegeven voor Houtdorp 2019. Maar ze kunnen nog wel wat helpende handen van ouders, opa’s of andere handige Harries en Harriëtten gebruiken!

Op dinsdag en woensdag zoeken we vooral helpende handen bij het bouwen. Op donderdag zijn vrijwilligers nodig bij de spelletjes. Aarzel niet en geef je op via  houtdorphengevelde@hotmail.com.

Daarnaast zoeken ze nog stoffen voor onze bouwwerken. Liggen er nog oude gordijnen, lakens en dekbedovertrekken in de kast die je wel kwijt wilt, maak hen er blij mee.

Laatst aangepast op maandag, 15 juli 2019 12:02
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.