dinsdag, 06 augustus 2019 08:10

De Stegenhoek viert feest: Jeroen 50!

Geschreven door
Vlnr: Richard Botterhuis - Martin ten Thije o/g Boonkamp - Martin Karnebeek - Jeroen Mentink - Erwin Weernink Vlnr: Richard Botterhuis - Martin ten Thije o/g Boonkamp - Martin Karnebeek - Jeroen Mentink - Erwin Weernink

Zelfs vanuit Denemarken werd de traditie maandagavond voortgezet: De Abrahams met de ludieke teksten in de voortuin, deze keer aan de Kinkelerweg in de Stegenhoek: Jeroen Mentink tikte de 50 aan en dat heeft hij geweten!
Jeroen: Namens de familie van harte proficiat!

jeroen 4

 

jeroen 1

 

jeroen 3

 

jeroen slot

Laatst aangepast op dinsdag, 06 augustus 2019 08:18
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.