maandag, 12 augustus 2019 06:21

Met de vlag op vakantie: Het is hier heel gemütlich! (9)

Geschreven door
Jörgen en Sandra Peerik zoeken het hogerop en wel in Oostenrijk; Oberdrauburg in Karintië. Oberdrauburg is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Karinthië, gelegen in het district Spittal an der Drau. De gemeente heeft ongeveer 1300 inwoners. Jörgen:’Het is hier heel ‘gemütlich’ met lekker weer, geen noodweer dus. We vullen de dagen met mooi bergwandelen en goed eten. Echt vakantie! Groetjes van Jörgen, Sandra, Merle, Tiemen en Lauren Peerik!”
Wegdamnieuws roept Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar 06-10175105 / 06-30383246!

De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloond worden met een leuke attentie. Maar ook met een barbecueschotel voor 4 personen:

Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis!

Laatst aangepast op zaterdag, 10 augustus 2019 13:24
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.