maandag, 11 november 2019 16:55

Seizoen rolstoelwandelen feestelijk afgesloten

Geschreven door

Afgelopen zaterdag middag was het al weer de laatste middag rolstoelen wandelen van ons seizoen. Nadat we allen onder de warme fleece deken zaten kon het beginnen. We zijn dit maal via de Markesingel over het nieuw plan gewandeld. We waren door het schoolbestuur uitgenodigd voor een kop koffie op het schoolplein. Daar waar ze bezig waren met de verkoop van erwtensoep met worst. Na de koffie hebben we ons middag verder voortgezet in de Eikenborg daar waar we werden opgewacht door een aantal leden van de markveldse harmonicaspelers. Onder het genot van een borrel en wat hapjes. Al met al weer een gezellig middagje.

Iedereen bedankt die zich hier voor inzet. Anita, Din en Wilma.

peron1

peron3

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.