Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Onder toeziend oog van medeorganisator en oud Wegdammer Peter Roorda is er morgen van 12.00 tot 18.00 uur het evenement Gardensongs bij Herberg de Pol. Deze dag zullen er verspreid door de (achter)tuinen in en rondom Diepenheim liederen én in Herberg de Pol optredens verzorgd gaan worden. Plaatselijke en regionale singer-songwriters, solo-artiesten en bands spelen hun eigen nummers of covers in de buitenlucht. Zoek een lekker plekje uit, op een bankje in de tuin of lekker op het gras en geniet van deze intieme concertjes. De Hengeveldse bands The Blue Jays (Anouk Kiezenbrink, Anouk Wentink-Tuinte, Debbie Kiezenbrink, Jolande Sak, Marije ten Vergert-Pelle en natuurlijk Frank Slijkhuis) en MonoMan in de persoon van Lennard Kiezenbrink zijn ook van de partij. Peter Roorda: “Ik zit daar in de muziekcommissie en heb dit op touw gezet. Wij zijn met een 5-tal mensen bezig om muzikale avonden in Herberg de Pol Diepenheim in te vullen. Zo hebben we op zaterdag 7 september Absolutely Floyd in de Pol (zie lees meer)

vrijdag, 16 augustus 2019 19:27

WHC zoekt jeugdtrain(st)er

WHC is op zoek naar een jeugdtrain(st)er voor de E1 en E2. Deze fanatieke meiden trainen op dinsdag en donderdag van 15.30-16.30 uur.

Mocht je interesse hebben, meld je dan aan bij Esther Tuinte of Petra Hoesstee.

vrijdag, 16 augustus 2019 15:28

Fietssleutel gevonden bij de kerk *Update

De eigenaar kan de sleutel ophalen door te bellen met het onderstaande telefoonnummer:

06-4400 4043   *Update: De sleutel is terug bij de eigenaar.
Denkt u mee? Samen voor een dementievriendelijk Hof van Twente
Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst waarin wij gaan kijken wat er nodig is om een dementievriendelijke gemeente te worden. Wilt u ook meedenken? Kom dan naar een van de bijeenkomsten in Delden of Goor. U bent van harte welkom!
De bijeenkomsten zijn een vervolg op de avond van 13 mei 2019 over dit onderwerp.  Bij die bijeenkomst hebben sommigen zich opgegeven om mee te denken hoe een kern dementievriendelijk gemaakt kan worden. Maar ook als u daar niet bij was kunt u meedoen. We beginnen in Goor en Delden. Vervolgens zijn de andere kernen aan de beurt.
Samen met u gaan we kijken wat er nodig is om mensen met dementie zo lang mogelijk mee te kunnen laten doen. Worden er bijvoorbeeld bepaalde activiteiten gemist, zijn er bepaalde behoeftes, hoe kan de fysieke leefomgeving worden aangepast, etc.
Kom naar de bijeenkomst in Delden op donderdag 5 september 2019
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
Plaats: in het Noaberhoes (vv Rood Zwart), Langestraat 155 Delden Of de bijeenkomst in Goor op donderdag 12 september 2019
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
Plaats: De Reggehof (ruimte 1.09) Noteert u vast de datum! Wij vinden het fijn als u ons laat weten of u aanwezig bent. Dat kan bij Salut door te bellen: 0547-260053, mailen: info@salut-welzijn.nl of appen: 06-20894999   Wij zien u graag op 5 of 12 september!
Help! Volgende week is het al zo ver! Op 20, 21 en 22 augustus start Houtdorp op de weide achter Installatiebedrijf Semmekrot. Maar! Houtdorp kan alleen plaatsvinden dankzij de inzet van vele vrijwilligers. En gezien de vele aanmeldingen van kinderen komen we helaas nog wat helpende handen tekort! Wij kunnen uw hulp volgende week zeker gebruiken, dus…..:
Vaders, moeders, opa’s, oma’s grote broers, zussen etc. (vanaf 16 jaar). Alle hulp bij Houtdorp is welkom! Weten jullie iemand die wil helpen? Laat het ons weten! Vrijwilligers kunnen zich nog aanmelden via houtdorphengevelde@hotmail.com of telefonisch bij Denise Meijer (0545-286410/ 06 54304264)
Pagina 1 van 955