Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Al zou je het niet zeggen, Ingrid Vogt mag het uitleggen: Ze is maar liefst 50 jaar geworden! De voortuin onderging een ware verbouwing van spandoeken met als rode draad: Voor een uitje staat ze altijd paraat, de eindtijd veelvuldig laat!
Ingrid, vooral namens de redactie, vrienden, familie, buren en personeel: 

Van harte proficiat!
De arbeidsmarkt trekt weer enigzins aan en het gaat goed met het metaalbedrijf Doeschot bv. Dit samen maakt het dat er een vacature is ontstaan.
 
Zie de personeelsadvertentie hieronder: 
zaterdag, 27 juni 2020 14:52

Jos maar liefst 50 jaar

Jos ten Thije heeft Abraham gezien! En dat heeft de buurt geweten! Jos, de man die op feestjes als laatste naar huis gaat maar zijn eigen feestje nog even laat wachten! Komt vast goed:
Ook namens de redactie van harte proficiat man!
vrijdag, 26 juni 2020 20:04

Janne tikt de 25 aan

Janne Krekt is heeft een halve Sarah. “Huh! Wie?” De vriendin van Casper Bebseler, uitbater van de Gebrande Waateren is 25 jaar geworden. Haar spandoeken prijken pontificaal bij de voorgevel van het eeuwenoude café.
Janne, namens de redactie van harte proficiat!

Henk W. (48), die zich ontpopt als ‘plaag’ voor het buitengebied van de Hof van Twente, moet zes weken zitten was te lezen in TC Tubantia. De geboren Ambt-Deldenaar heeft een waslijst aan criminele activiteiten op zijn kerfstok, een strafblad van 25 kantjes, vol diefstallen en heling veelvuldig gepleegd in de Hof van Twente. Henk is dan ook een bekende van de politie zoals in DIT ITEM te lezen was: De politie kwam na een tijdje en arresteerde hem na de diefstal van de fiets van Cees van der Sluijs met de woorden; "Miste je ons al, Henkie?" Ze kenden hem dus al.
Pagina 1 van 1035