Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

woensdag, 11 december 2019 19:01

Dorpsblad De Höfte gaat over naar Wegdamnieuws

De alom bekende Höfte, al meer dan 53 jaar een vertrouwd beeld in Hengevelde gaat in een digitale versie verschijnen op deze site. Hij zal een prominente plek krijgen op Wegdamnieuws, dat is dan ook zo’n beetje de enige wijziging. Het dorpsblad zal twee wekelijks blijven verschijnen waarbij er een artikel geplaatst zal worden over de inhoud. De items kunnen via het vertrouwde mailadres Hofte@hengevelde.nl worden ingestuurd. Hieronder de brief die in de allerlaatste Höfte is geplaatst door het bestuur:

dinsdag, 10 december 2019 16:35

Naam Tumakon verdwijnt: Tuinte & TDO

‘Tuinte’ is vanaf 1 januari 2020 de nieuwe naam van de drie werkmaatschappijen Tumakon engineering & machinebouw, Tuinte machinefabriek en TDO technical services. De 3 bedrijven, welke reeds onder de Tuinte groep vallen, gaan verder onder één krachtige én vertrouwde naam.  Samen met de vernieuwde uitstraling en de pay-off ‘smart industrial solutions’ zorgt de nieuwe naam voor een duidelijkere positionering van het bedrijf.

Maar liefst 32 gastvrije Haaksbergenaren hebben vandaag met liefde hun deuren open voor een klein festival in hun huiskamer. Ook de Hengeveldse formatie Blue Jays ((Anouk Kiezenbrink, Anouk Wentink-Tuinte, Debbie Kiezenbrink, Jolande Sak, Marije ten Vergert-Pelle en natuurlijk Frank Slijkhuis)) kon rekenen op veel publieke belangstelling, bij Wegdam Foodlink van Brian Wegdam! ( ZIE DIT FILMPJE) Brian:"Het ging mooi, 3 keer volle bak!"
De toegang was gratis, en iedereen was welkom. Jolande Sak namens Blue Jays: “Het was een zeer geslaagde middag muziek maken op een fantastische plek bij Wegdam Food Link!  Een mooie locatie, met een hele fijne akoestiek. Erg leuk dat we bij Brian en Elise mochten staan! Voor ons de eerste keer met z'n zevenen. Met Mart Ziethof als onze nieuwste aanwinst, hadden we vandaag de swing er goed in zitten!”
zondag, 08 december 2019 20:15

Wijziging locatie gezinsviering Kerstavond

Helaas vindt er dit jaar geen gezinsviering plaats in de kerk op kerstavond, omdat er gekozen is voor een eucharistieviering. Om samen met de Hengeveldse gemeenschap toch kerstavond te vieren nodigen we jullie allemaal uit om met elkaar naar ‘Kulturhus de Marke’ te komen. Hier zullen we stil staan bij het kerstverhaal dat verteld wordt door Ans Eshuis en gaan we onder begeleiding van Debbie Kiezenbrink en Anouk Wentink kerstliedjes zingen. De kerstman mag hierbij niet ontbreken. Je kunt samen met hem op de foto en natuurlijk zorgt hij voor iets lekkers. Dus zet alvast in jullie agenda: dinsdag 24 december: 16.30 uur.
Graag; tot dan!
zondag, 08 december 2019 16:30

Een ware Jaafil dag heeft victorie gebracht

De gebroeders Jaafil hadden vanmiddag op het sportpark Rupertserve een groot aandeel in de 4-0 overwinning tegen Luctor et Emergo uit Almelo. W.V.V.’34 leverde een grootste teamprestatie door in de 90 minuten speeltijd weinig tot niets weg te geven, veel druk te zetten en vier keer te scoren. Matchwinnaar met twee assists en een doelpunt Mahmoud Jaafil:”Een heerlijke overwinning! Vanaf de start waren we scherp en pakten we ze goed aan, we hebben 90 minuten druk vooruitgezet. Hierdoor kregen we de kansen om 4x te scoren!”
Pagina 1 van 994