zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Eddy en Conny samen 80 jaar

  • vrijdag, 20 juli 2018 20:34

Eddy Kerkveld en zijn tweelingzus Conny (beide voormalig Hengeveldenaar) zijn gisteren samen 80 jaar geworden dit hebben we gisteren gevierd. Ook via deze weg willen wij, de kameraden, ze graag feliciteren met hun verjaardag. Ook namens de redactie van harte proficiat met jullie gezamenlijke 80e!

Maandag 15 juli is Suze van Coesant in het zonnetje gezet omdat ze al 30 jaar verkeersbrigadier is. Reden voor de verkeerscommissie om Suze een bos bloemen en cadeaubon te overhandigen. Toen haar eigen kinderen van school gingen, is Suze niet gestopt met brigadieren, maar is ze al die jaren blijven helpen. In die 30 jaar heeft ze heel wat kinderen helpen oversteken. Suze, nogmaals bedankt en super dat we ook volgend jaar weer gewoon op je kunnen rekenen!

Donderdag was de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse en tevens de dag van de beruchte Zevenheuvelenweg. Vandaag hebben de lopers de finish in zicht, want bij aankomst wacht de Via Gladiola. Het wordt vrijdag bij de intocht van de Nijmeegse Vierdaagse wel enorm heet. Op de Via Gladiola lopen de temperaturen in de middag op tot 28 of 29 graden. Er staat geen wind en er is amper bewolking. Rob Geerlings is nog altijd positief gestemd, hij heeft de drie dagen al doorstaan: "Het weer werkte volledig mee, hierdoor iedereen blij, nou ja bijna iedereen blij. Onderweg geen bekenden gezien. Wel het goede bericht dat Ik Erna Sterrenburg de derde dag goed gestart was. De dag van the Dutch Mountains was goed te doen. De aanloop van Mook naar Groesbeekblijft blijft altijd pittig en lang. Het onthaal van de wandelaars in Mook, Groesbeek en Berg en Dal was overweldigend. Heel veel mensen langs de jant dat beloofd nog wat morgen. Onderweg goede muziek van deejays die de sfeer verhoogden. Veel muziek- en dweilorkesten uit binnen en buitenland. In Groesbeek wilden de dames me nog een nachtje vastzetten. Het leuke van de foto is ook nog dat de foto is gemaakt door een politieagente (een echte) De gevreesde Zevenheuvelenweg snel afgewerkt door aan te haken aan een groep mariniers. Adreline volop door de kreet Push, Push let getting a bit harder en dat zo'n 1000 maal herhalen. Vrijdag gelukkig de slotdag." Alfons Assink is met zijn loopmaatjes ook nog altiljd in de strijd. Hij stuurde onderstaande foto in:

Brian 40 jaar

  • donderdag, 19 juli 2018 17:27

Brian grefte is gisteren 40 jaar geworden en dat hebben de kameraden met de jarige goed gevierd. Namens de kameraden en de redactie van harte gefeliciteerd!

Afscheid meester Leliefeld, meneer Hennie

  • donderdag, 19 juli 2018 13:18

Na 40 jaar gewerkt te hebben op de Petrusschool, heeft Hennie Leliefeld gisteren afscheid genomen. Hij gaat nu genieten van zijn welverdiende pensioen. Het was een afscheid in een zeer feestelijke stemming, helemaal passend bij Hennie. ’s Ochtends stapte Hennie samen met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen op een fietstrein. Samen legden ze de route van Bentelo naar Hengevelde af, de route die Hennie al die jaren gefietst heeft. Alleen was de route dit keer met diverse tussenstops. Onderweg stonden nl. steeds groepen leerlingen in een weiland of op een erf om een optreden voor Hennie te verzorgen. Er was, helemaal passend bij Hennie, veel zang en dans. Waarschijnlijk heeft Hennie nog nooit zo lang over de fietstocht gedaan. Om 11 uur kwam hij op school aan. Daar zong de hele school het feestlied voor meneer Hennie. Op een feestdag mag taart natuurlijk niet ontbreken. Er was een mooie taart, met een grote hoed en een geschiedenisboek. Deze sneed Hennie aan en er werd heerlijk gesmikkeld. Na een picknick op het schoolplein waren er oudhollandse spelletjes. Tot slot werd Hennie samen met groep 8 in de kruiwagen van het schoolplein afgereden. (Foto's hieronder)

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren