Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Mike te Wierik heeft met FC Groningen na een hectisch duel Sparta Rotterdam met 2-1 verslagen. Door deze zege nestelen de Groningers zich nog steviger in de subtop, op de zevende plek met 35 punten, en gaan in ieder geval tijdelijk FC Utrecht voorbij.
Twee strafschoppen veroorzaakt en toch wint Groningen voor het eerst in 10 jaar op het Kasteel: Mike, wat vond je van beide penalty’s?
“De eerste was wat ongelukkig en de tweede is er heel licht contact maar goed, moet zorgen dat je niet in die situatie komt. Gelukkig leverde het maar 1 tegen goal op. Dit zijn gewoon hele belangrijke punten, je hebt nu goed de aansluiting met de play-off plaatsen en een goed gat naar onderen dus dat is lekker. Alleen helaas volgende week geschorst want dit is m’n 5e gele kaart vandaag”.
Wat een slagveld met alle blessures of niet? Zie jij een oorzaak?

Volgens traditie zet het CDA Hof van Twente vrijwilligers op Valentijnsdag in het zonnetje. Vandaag werd Leo Vreman verrast door CDA-raadsleden Miriam Doeschot en Eric Raanhuis uit Hengevelde. Ruim 30 jaar geleden begon Leo zijn vrijwilligerswerk in Hengevelde als lector en al snel ook als voorganger. Tot vandaag de dag zien we Leo als voorganger bij avondwakes en afscheidsvieringen. Voor velen is Leo daarnaast de kracht achter dorpsblad de Höfte. Sinds dit jaar verschijnt de Höfte in een digitale versie op de website van Wegdamnieuws. Meer als 20 jaar verzorgde Leo de uitgifte van het dorpsblad. 
maandag, 17 februari 2020 05:13

De 1e Comedy Night in Hengevelde!

Vanaf vandaag, maandag 17 februari start de actie Comedy Night Hengevelde. Met een volle spaarkaart en een kleine bijbetaling van 5 euro kun je op 17 april genieten van een hilarische avond vol cabaret, stand-up comedian en improvisatie tijdens de Hengeveldse Comedy Night! Dit allemaal bij de Gebrander Waateren; aanvang 20.30 uur!
Bij iedere besteding van 10 euro ontvangt u 1 spaarzegel, een volle kaart is 20 zegels die recht geeft op een entreebewijs inclusief een welkomst- en pauzedrankje. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de COOP. Stefan Hemel:
“De line-up van de Comedy Night wordt binnenkort bekend gemaakt, de MC (Master of ceremonies red.) is Said el Hassnaoui, ook wel bekend als WestSaid van AOT Events”.
Hieronder de deelnemende bedrijven:
zaterdag, 15 februari 2020 06:01

Truus neemt na 12 jaar afscheid

Met de bestuurswisseling de Zonnebloem Hengevelde-Isidorushoeve na 12 jaar afscheid van Truus Sander (foto) als bestuurslid Bezoekwerk, zij werd door de voorzitter bedankt voor haar grote inzet en ontving als blijk van waardering een boeket bloemen en een cadeaubon. Truus blijft wel als vrijwilliger actief en zal net als voorheen de mensen in haar wijk blijven bezoeken. Haar taak binnen het bestuur wordt overgenomen door Bernadette ten Thije.
Ook in 2020 wil de Zonnebloem u op de hoogte houden van het nieuws en de activiteiten georganiseerd door de Zonnebloemafdeling:

vrijdag, 14 februari 2020 16:48

Gratis: Ruim 6 m² waaltjes!

Gratis afhalen in Hengevelde. Ruim 6 vierkante meter waaltjes. Kleur rood. Heb je belangstelling? Bel met het onderstaande telefoonnummer:

06-10175105

Pagina 1 van 991