maandag 16 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oude klassenfoto uit 1932 opgedoken: Wie heeft informatie?

  • vrijdag, 09 september 2016 05:49
  • Geschreven door 

Hierboven een klassenfoto uit 1932 waarvan een aantal personen bekend zijn, maar ook enkelen niet. Namen op de foto als Smit, Eijsink, Hobbelink, Keuper, Groothuis en Brummelhuis zijn op ’n Wegdam nog immer ruim vertegenwoordigt. Bij deze een oproep aan alle Hengeveldenaren: zijn er mensen die aanvullende informatie kunnen geven over de ontbrekende namen? Mail naar [email protected] of bel naar 06-10175105. Kijk bij lees meer voor de namen die reeds bekend zijn.

schoolklas Hengevelde ca 1932 001

Deze foto's komen uit het archief van fotograaf J.W. Kluivers. Een bekend fotograaf in Neede en omstreken in die tijd. Via zijn zoon is het gehele archief in het  bezit gekomen van de Historische Kring Neede .Bij de Historische Kring Neede zijn ze momenteel bezig om oude negatieven te scannen. Het archief met medewerking van Needenaar Johan Klein Nijenhuis blijft de redactie verrassen.

* Nummer 12 moet Grada Hobbelink zijn

* Nummer 28 is niet Marie maar moet Gerda Groothuis/Matje zijn

 

Laatst aangepast op woensdag, 18 januari 2017 19:04
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren