Wegdammers II uitverkocht, tweede druk op komst

Het boek Wegdammers II is een succes. Drie weken na de presentatie is bijna nergens meer een exemplaar te krijgen. Alleen de boekhandel in Neede heeft nog een enkel exemplaar in de aanbieding. Ik (Gijs) prijs me gelukkig dat zoveel mensen het boek zo graag willen lezen. Ik kan het me voorstellen, want het boek vertelt veel over het Hengevelde en omgeving in de jaren veertig en vijftig. Alle verhalen stonden al eerder op Wegdam Nieuws, toch is het prettig om ze in een boek bij elkaar hebben.
Maandag 5 december hebben we besloten een tweede druk te realiseren. Dus de mensen die het boek nog graag willen hebben, moeten even geduld hebben. Waarschijnlijk kan de verkoop volgende week donderdag 15 december weer worden hervat. Dan zullen de boeken ivm de kleine oplage in de tweede druk wel vijf euro duurder zijn. Ze zullen dan per stuk € 20 gaan kosten.
We zullen u op de hoogte houden via Wegdam Nieuws. U kunt eventueel alvast bij de boekwinkels in de buurtplaatsen inclusief Broekhuis Hengelo een boek bestellen en vanzelfsprekend kan dat ook in Hengevelde zelf bij deBazar van Jon. Dan bent u zeker van een of meer exemplaren.