Nog 11 dagen te gaan tot het jubileum van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes (deel 34)

Wij tellen af. Het hoogtepunt zal zijn op zaterdagavond 21 april in onze residentie bij de Gebrande Waateren middels een grootse reünieavond. Vandaag aan het woord:

Naam: André ten Thije
Carnavalsjaar: 2007 / 2008
Motto: Dagen lang te keer, zonder keukens, bal en geweer
Scepter: De scepter bestond uit een geweer met een geel groene voetbal voorop de loop met hierboven een handvat van een keukenkastje.
Carnavalsslager: op de melodie van: Schijt aan de regels van Mooi Wark
Refrein: Skeit an regels, wij vieren weer Carnaval Skeit an regels, verveling in geen geval Skeit an regels, Laat je-zelf nu dan maar gaan Dolle Dries dat is zijn bijnaam Kom we gaan er weer tegen aan.

Hieronder een stukje uit de oude doos; openingswoord uit de carnavalsflyer;

Carnaval 2008 komt er aan. Na een mooie revue avond werd ik als prins voorgesteld. Samen met Yvonne kwamen we vermomd op in een act van de Jackson Five, waarna ook onze kinderen Manel, Jolien en Sander erbij kwamen. Ik vond het een hele eer om prins te zijn, want zo’n mooi eerste weekend had ik niet willen missen. Het was voor ons heel bijzonder hoe de familie, buurt en vrienden erop ingespeeld hebben zondags. Ze hadden het super versierd bij ons thuis en voor ons kon toen het feest al niet meer kapot. Na zo’n weekend weet je zeker dat je een goede keus hebt gemaakt door ‘ja’ tegen de carnavalsvereniging te zeggen. In mijn dagelijks leven ben ik algemeen medewerker bij Regio Oost keukens. Mijn hobby’s zijn voetbal, de jacht en af en toe er even tussen uit op de solex. Samen met mijn gezin, adjudant Wilfried, president Theo, vorst Hans, de raad van Elf, de prinsengarde, de dansmarietjes en alle aanhang proberen wij er een gezellig feest van te maken in februari.

Tot morgen met Prins ………..

Carnavalsvereniging de Höftemennekes bestaat 44 jaar. En dat gaan ze groots vieren in de vorm van een reünie op zaterdag 21 april bij de Gebrande Waateren. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44-jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum. Elke dag, tot 21 april zal een Prins op WegdamNieuws de revue passeren met een terugblik op zijn regeerperiode.