Nog 16 dagen te gaan tot het jubileum van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes (deel 29)

Wij tellen af. Het hoogtepunt zal zijn op zaterdagavond 21 april in onze residentie bij de Gebrande Waateren middels een grootse reünieavond. Vandaag aan het woord:

Naam : Marinus Roelink
Carnavalsjaar : 2002/2003
Motto : BIERTJE????
Scepter : de scepter bestond uit een hamersteel relaterend aan zijn beroep en op deze steel stond het höftemenneke, zijn nieuwe hobby: Carnaval!
Carnavalsschlager : Melodie : Hé, BIERTJE?? In de rest van zijn carnavalsbestaan ging Marinus door het leven als groots HEINO-imitator.

Hieronder een stukje uit de oude doos; openingswoord uit de carnavalsflyer;

Beste mensen van Hengevelde en omstreken

Ja de tijd gaat snel, het carnaval 2003 staat weer voor de deur. Ik, geheel vers binnen het carnavalsgebeuren, vind het een grote eer om dit jaar prins van de Höftemennekes te mogen zijn. Op 9 en 10 november 2002 hebben we al een goed begin gemaakt, samen met familie, buurt, vrienden en de revue-en carnavalsvereniging. Zondags o.a. het kraamschudden bij de leden van de Revue-en Carnavalsvereniging die het afgelopen jaar gezinsuitbreiding hebben gehad.
Uit deze 2 dagen is al gebleken dat carnaval veel meer is dan alleen drank.

Het Hengevelds carnaval is voor iedereen
“Wat eigen streek U biedt, zoek dat op de vreemde niet” zou hier op z’n plaats zijn. Het is een goede gewoonte, dat tijdens de carnavalsdagen, ook aandacht besteed wordt aan de kinderen, zieken en bejaarden. Wij hechten warde aan een onvergetelijke carnaval 2003. Samen met mijn Adjudant Ronald, President Theo, Vorst Marcel, de Raad van Elf, Prinsengrade, Dansmarietjes en natuurlijk U moet dat toch lukken. Rest mij nog om te zeggen: doe mee, U hoort er allemaal bij.

Iedereen is van harte welkom!
Vier carnaval met ons onder het motto

 BIERTJE??
 Prins Marinus I

Tot morgen met Prins ………..

Carnavalsvereniging de Höftemennekes bestaat 44 jaar. En dat gaan ze groots vieren in de vorm van een reünie op zaterdag 21 april bij de Gebrande Waateren. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44-jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum. Elke dag, tot 21 april zal een Prins op WegdamNieuws de revue passeren met een terugblik op zijn regeerperiode.