Nog 36 dagen te gaan tot het jubileum van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes (Deel 9)

Wij tellen af. Het hoogtepunt zal zijn op zaterdagavond 21 april in onze residentie bij de Gebrande Waateren middels een grootse reünieavond. Vandaag aan het woord:

Naam: Harry Waanders
Carnavalsjaar: 1982/1983
Motto: Wat was er eerder, het kuuk’n of het ei
Carnavalsschlager: Prins Harry, geen bombarie (Melodie Big City – Tol Hanse)
Scepter: Hanenkop op een dik touw, verwijzend naar zijn beroep en hobby touwtrekken.
Harry was na zijn carrière als Prins ook nog jarenlang voorzitter van de Höftemennekes.

Hieronder een stukje uit de oude doos sweet memories uit in en om de Höfte door de Prins zelfgeschreven:

Wat de meeste indruk op mij gemaakt heeft was het ziekenbezoek dat we 's maandags (Rosenmontag) af hebben gelegd. We hebben toen alle zieken uit Hengevelde opgezocht in de ziekenhuizen, verpleegtehuizen en bejaardentehuizen. Dat doen ze nu nog steeds. Helaas kwamen we toen voor 1 persoon die in een bejaardentehuis verbleef, te laat. Deze was namelijk al bijna 1 jaar geleden overleden, maar dat was ons en onze informatiebron niet doorgegeven. En dan sta je daar met je goeie gedrag. Verder was het prins zijn een hele belevenis en erg leuk om een keer mee te maken.

Tot morgen met Prins……

Carnavalsvereniging de Höftemennekes bestaat 44 jaar. En dat gaan ze groots vieren in de vorm van een reünie op zaterdag 21 april bij de Gebrande Waateren. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44-jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum. Elke dag, tot 21 april zal een Prins op WegdamNieuws de revue passeren met een terugblik op zijn regeerperiode.