Nog 38 dagen te gaan tot het jubileum van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes (deel 7)

Wij tellen af.Het hoogtepunt zal zijn op zaterdagavond 21 april in onze residentie bij de Gebrande Waateren middels een grootse reünieavond. Vandaag aan het woord:
Naam: Bennie Eissink
Carnavalsjaar: 1980/1981
Motto: Genog eproat en noe d’r an!

Scepter: Een koeienkop met een muzieknoot, verwijzend naar zijn beroep en het herenkoor waar hij nog steeds deel van uit maakt.

Hieronder een stukje uit de oude doos sweet memories uit in en om de Höfte door de Prins zelfgeschreven:

Hoe ik als prins het carnaval heb ervaren? De gezelligheid en sfeer onder elkaar. Je krijgt contact met mensen in de gemeenschap waar je anders nooit de gelegenheid voor krijgt. (het worden gewoon vrienden.) Bijzonder is de “officiële flauwekul” (want dat is het eigenlijk allemaal) op het gemeentehuis. Ook is er de goede verstandhouding met de carnavalsvereniging van Bentelo, ondanks de vele steken onder water die over en weer worden uitgedeeld. Het mooiste van alles vond ik het bezoek aan het verpleegtehuis en het ziekenhuis. (Dit moet beslist blijven). Het blijft een prettige herinnering voor altijd. Ik wil iedereen aanraden, die de gelegenheid krijgt, echt carnaval eens een keertje van die kant te zien.

Tot morgen met Prins……

Carnavalsvereniging de Höftemennekes bestaat 44 jaar. En dat gaan ze groots vieren in de vorm van een reünie op zaterdag 21 april bij de Gebrande Waateren. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44-jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum. Elke dag, tot 21 april zal een Prins op WegdamNieuws de revue passeren met een terugblik op zijn regeerperiode.