Nog 43 dagen te gaan tot het jubileum van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes (Deel 2)

Wij tellen af.Het hoogtepunt zal zijn op zaterdagavond 21 april in onze residentie bij de Gebrande Waateren middels een grootse reünieavond. Vandaag aan het woord:

Naam: Hennie Tuinte
Carnavalsjaar: 1975/1976
Carnavalsschlager: En zo goat wi-j samen vieren, Carnaval, Carnaval (melodie Als het gras twee kontjes hoog is – Hydra, zie bij lees meer)
Scepter: Hardloper (Dat was een grote hobby van Hennie)

Hieronder een stukje uit de oude doos sweet memories uit in en om de Höfte door de Prins zelfgeschreven:

In het jaar dat ik prins was zijn we voor de eerste keer naar het gemeentehuis geweest. We hebben burgemeester Buijvoets toen de 3 boompjes aangeboden die bij de Marke staan. Omdat volgens ons het zwembad er toch nooit zou komen, hebben we burgemeester Buijvoets een viskom aangeboden met een zwembroek, zodat hij in ieder geval wel kon zwemmen. Ook herinner ik mij nog dat de pastor het niet eens was dat in mijn proclamatie stond dat we voor het zingen de kerk uit moesten.

Tot morgen met Prins……

Carnavalsvereniging de Höftemennekes bestaat 44 jaar. En dat gaan ze groots vieren in de vorm van een reünie op zaterdag 21 april bij de Gebrande Waateren. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44-jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum.  Elke dag, tot 21 april zal een Prins op WegdamNieuws de revue passeren met een terugblik op zijn regeerperiode.