Nog 9 dagen te gaan tot het jubileum van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes (deel 36)

Wij tellen af. Het hoogtepunt zal zijn op zaterdagavond 21 april in onze residentie bij de Gebrande Waateren middels een grootse reünieavond. Vandaag aan het woord:

Naam: Wilfried Hartgerink
Carnavalsjaar: 2009/2010
Motto: ‘Met een boer aan de top, kan het carnaval niet meer op ’
Scepter: De scepter bestaat uit een biljartkeu als stok. Met daaraan een motorwiel, een fietswiel en 3 varkens.
Carnavalsschlager: Melodie Bonnie kom je buiten spelen.
Refrein: Wilfried , Wilfried Wilfried laat je werk maar liggen. Wilfried laat je keu maar staan, Wilfried ’t personeel zorgt voor je biggen, Wilfried , je zult voorop moeten gaan. ’ t Is carnaval m dus hef nu het glas, Iedereen is hier goed te pas.

Hieronder een stukje uit de oude doos:

Hallo Hengevelde,

Na het eerste weekend is er voor ons toch een heel nieuwe wereld opengegaan. We gingen wel jaarlijks naar het carnaval toe maar om het van zo dichtbij mee te maken is toch wel heel apart. De eerste zondag als prins is een hele belevenis. Na alle ‘’ kraamschudbezoekjes ‘’ wordt ‘s avonds half Hengevelde ongeveer opgetrommeld. Na een dag van huis te zijn geweest ga je met een grote bus van Ter Doest de vertrouwede Stegenhoek weer in. Als dan alle buren voor je klaar staan om het bord te onthullen, daar krijg je kippenvel van. Stegenhoek op zijn best. SUPER ! Na dit weekend staat ons het carnaval 2010 te wachten. Samen met mijn vrouw Jeanette en kinderen Thom, Marieke en Iris zullen we er alles aan doen om een gezellige boel van te maken. Met mijn adjudant Paul en zijn vrouw Silvia hebben we een erg goed team. PAUL EN SILVIA REGELEN ALLES.  Mooi toch dat het zo kan.
Aju !

Tot morgen met Prins ………..

Carnavalsvereniging de Höftemennekes bestaat 44 jaar. En dat gaan ze groots vieren in de vorm van een reünie op zaterdag 21 april bij de Gebrande Waateren. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44-jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum. Elke dag, tot 21 april zal een Prins op WegdamNieuws de revue passeren met een terugblik op zijn regeerperiode.