Reminder!! 13 oktober kaartverkoop Revue 2023

Beste revuegangers,

Vrijdag 13 oktober zal de kaartverkoop voor ‘oonze Revue’ plaatsvinden bij Café ’t Kooltje. Achter de schermen is onze revuegroep ‘Wie loat ‘t zo’ weer druk bezig om een fantastische show in elkaar te draaien, waar we op 3 en 4 november als dorp weer lachend van mogen genieten.

Er is op de achtergrond veel overleg geweest tussen alle betrokken partijen rondom de financiële haalbaarheid van de revue in de huidige vorm. De kosten van de techniek en horeca zijn de afgelopen jaren enorm gestegen, waardoor vele evenementen, waaronder de revue, voor een grote uitdaging komen te staan. In de regio zijn al meerdere evenementen afgelast, omdat deze met de huidige inkoopprijzen niet meer haalbaar zijn.

Dit willen wij als Carnavalsvereniging en revuegroep in Hengevelde natuurlijk niet laten gebeuren. Er is daarom veel gesleuteld aan de techniek om alsnog een geweldige show neer te zetten. Ook ontkomen we niet aan een hogere ticketprijs, deze zal dit jaar € 17,50 zijn i.p.v. € 15,-.

We doen een oproep aan al onze dorpsbewoners om wederom in grote getalen naar de revue te komen, om zo dit stukje Hengeveldse cultuur in leven te kunnen houden. Samen moeten we het doen!

Tijdens de zaterdagshow van de revue wordt, na 2 jaar Philip Essink, weer een kersverse nieuwe prins Carnaval onthuld. Naast een nieuwe prins, hebben we bij de Höftemennekes tevens ieder jaar een nieuwe Jonkheer en Jonkvrouw. Deze zullen op verrassende wijze op 14 oktober tijdens het Oktoberfest in onze Residentie Herberg de Gebrande Waateren bekend gemaakt worden. Allen, komt dat zien!

Tot snel,

Carnavalsvereniging de Höftemennekes