10 jaar Wegdamnieuws!

Het is vandaag (woensdag 12 januari 2022) precies 10 jaar geleden dat deze website Wegdamnieuws.nl voor het eerst online ging. 10 jaar lang op de vroege ochtend een nieuw artikel en natuurlijk nog veel meer.

Na een roerige opstartperiode met de naam Wegdamsnieuws is de huidige naam www.wegdamnieuws.nl dus nu 10 jaar in de lucht!
Een jubileum in bijzondere omstandigheden! Maar dat wegdamnieuws.nl niet meer weg te denken is uit de Hengeveldse samenleving mogen we wel concluderen uit de bezoekcijfers.

Wat is jouw herinnering aan ‘onze’ website met als motto Veur en Deur Hengevelde? Wat is jouw mening? Positief of negatief? Heb je suggesties? Anekdotes? Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl
We zullen in de komende periode mensen benaderen met vragen zoals hierboven.

De aftrap: Op 7 januari 2012 was op WegdamSnieuws nog te lezen:

Wij zijn de S kwijt.

Enkele maanden geleden zijn wij de nieuwssite wegdamsnieuws.nl opgestart in samenwerking met Goorsnieuws. Helaas liep dit door verschillende oorzaken stroever dan verwacht. Wegdamsnieuws is hierdoor genoodzaakt de samenwerking met Goorsnieuws met directe ingang te beëindigen. Vanaf maandag zal de nieuwssite niet meer te bereiken zijn op de domeinnaam wegdamsnieuws.nl. Er is afgelopen week onderhandeld om de domeinnaam van de voormalig Goorse partner over te nemen, maar we konden hierover niet nader tot elkander komen. Per direct zijn wij overgeschakeld op wegdamnieuws.nl, onze nieuwe locatie, waar de Gorenaren op geen enkele manier bij betrokken zijn. Zonder Goorse inbreng is het nu 100% veur en deur Hengevelde. Voor de lezer zal er verder niets veranderen, alleen dat er een letter minder in moet worden gevoerd in de browser.

Dit werd dus op 12 januari dat jaar een feit.