220 Sinterklaascadeaus voor Pax Kinderhulp

Afgelopen vrijdag gingen de Hengeveldse Frits Bauhuis en Dylan Kassab uit Beckum, beide van Reggestad ICT op bezoek bij Pax Kinderhulp om 220 Sinterklaascadeaus te doneren. De heren en de cadeaus werden met open armen ontvangen door Khalil Ridha en zijn team, die direct aan de slag gingen met het verdelen en inpakken van de cadeaus.

Kwetsbare kinderen

Pax Kinderhulp zet zich in voor kwetsbare kinderen die in moeilijke omstandigheden leven, zoals oorlog, armoede of sociale achterstand. Ze zorgen dat die kinderen echt even kind kunnen zijn door vakanties aan te bieden bij Nederlandse gezinnen of in een groepsaccommodatie in Nederland of het land van herkomst.

220 Sinterklaascadeaus voor Pax Kinderhulp

Puzzels, spellen en speelgoed voor jong en oud

Om deze organisatie en natuurlijk de kinderen rond de feestdagen een extra steuntje in de rug te geven, hebben we โ‚ฌ 2500,- aan Sinterklaascadeautjes gedoneerd. Het gaat hierbij om puzzels, (gezins)spellen en speelgoed voor jong en oud.

Verdelen van cadeaus

Khalil Ridha heeft vrijdagmiddag samen met zijn team direct alle cadeaus gesorteerd op leeftijd en type en daarna de cadeaus ingepakt. De komende weken zullen de cadeaus verdeeld worden over zoveel mogelijk kinderen die bij Pax Kinderhulp zijn aangesloten. We hopen dat alle kinderen er blij mee zijn!