Spoenk (met Hengeveldse Marlijn) huiskamertour in jouw huiskamer op zondag 24 maart?

Spoenk! Een akoestisch duo met oude en nieuwe hits in een Spoenk-jasje. Gitaar, cajon, zang en percussie. Kijk voor meer informatie op www.spoenkmuziek.nl of volg Marlijn en Pia op Facebook of Instagram.

Wat is de bedoeling?

“De ludieke actie is dat wij gaan touren door Twente om 3 huiskamerconcerten te geven. Als jullie zorgen voor de mensen, dan vullen wij jullie huiskamer met muziek en gezelligheid.

Dus! Zin in een live optreden van Spoenk in jouw/jullie huiskamer op zondag 24 maart?
We spelen 3 sessies van een uur: om 11.00 uur, 14.00 uur en 17 uur.”

 

Marlijn Snijders! Woon je al lang in Hengevelde?
“Ik woon nu bijna 6 jaar in Hengevelde, aan de Bentelosestraat. We hebben de woning samen verbouwd tot 2 woningen. Ik woon samen met Ken Rosink en onze kids Jip (4) en Marie (2). Ken zijn ouders wonen naast ons.”
Wat is het genre dat jullie spelen? 
“Het genre is van alles wat. Top 2000 nummers en dat wat we zelf tegenkomen en leuk vinden.  B.v. Johnny Cash, CCR maar ook blof of de Bokkers. En dat dan in een ‘spoenk-jasje’: gitaar,cajon,percussie en twee keer zang!”
Lijkt het je leuk om eens op de Zomerfeesten Hengevelde te staan?
“Zomerfeesten, daar sta ik al wel voor de bühne maar op de bühne lijkt me zeker ook leuk als het past bij het programma. Een duo op zaterdagavond lijkt me bv minder geschikt, haha:
Ooit (jaren geleden) heb ik er gestaan met een bandjes-contest met onze meidenband: Fromiss. Dus heb al gevoeld hoe gezellig dat Hengeveldse publiek is!”

Lijkt je dit wat? Boek ons via spoenkmuziek@gmail.com  of 0642192328

Hoe het contact tot stand kwam:

Hallo Wegdamnieuws!

Via mijn teamleden van de volleybal (cupido Dames recreanten 2) hoorde ik dat ik wellicht het volgende bericht bij en met jullie kon delen op Wegdamnieuws.
Ik speel in Spoenk, een akoestisch duo en we hebben een ludieke actie om een huiskamertour te gaan doen. Hiervoor zijn we op zoek naar huiskamers in Twente. Wellicht is iemand in Hengevelde geïnteresseerd!