3e editie Höfteballooning, Hengevelde 25 mei 2012


Tientallen heteluchtballonnen zullen bij goed weer opstijgen tijdens de 3e editie van de Höfteballooning in Hengevelde. Dit ballonspektakel wordt gehouden op vrijdag 25 mei te Hengevelde op de koudendijk. (terrein open voor publiek om: 18.30 uur). Behalve het spectaculaire vertrek van de talloze kleurrijke luchtreuzen is er nog veel meer te beleven voor jong en oud.
Het is de 3e editie van de Höfteballooning en de organisatie is dan ook weer bijzonder trots nu al te kunnen vermelden dat naast de vele luchtballonnen er ook enkele special-shapes aanwezig zullen zijn. Verder zullen er rondom het terrein meerdere spectaculaire demonstraties zijn zoals, modelvliegtuigjes, gemotoriseerde paravliegers en enkele parasailers die met een lier omhoog worden getrokken.

Nieuw dit jaar is NIGHTGLOW aanvang: ong. 22.30 - 23.00 uur.

Ballonvaren is de ultieme beleving van avontuur én rust! Voortgedreven door de wind geniet u van een adembenemend uitzicht. Het lijkt onwaarschijnlijk om het besef van tijd totaal te doen vervagen, maar met een ballonvaart zal het gevoel van vrijheid en het ervaren van absolute stilte weer mogelijk zijn.Meevaren in één van de ballonnen tijdens de Höfteballooning is mogelijk en omdat dit inmiddels al weer de derde editie is van de Höfteballooning heeft de organisatie gemeend de eerste 30 personen die een ballonvaart boeken een flinke korting te geven.

Voor deze mensen kost de ballonvaart slechts € 135,- p/pers.

Dit is inclusief een verzekering, de transfer terug naar het opstijgterrein en een champagnedoop. Bovendien is er na afloop in Hengevelde een hapje / drankje en live muziek, en natuurlijk de uitreiking van het herinneringscertificaat. Om vervolgens nog met z’n allen na te genieten van de schitterende NIGHTGLOW.

 Voor grotere groepen en bedrijven worden speciale prijzen berekend.

 Hiervoor kun je contact opnemen met Jan de Wilde tel: 0547 - 333950

of via emailadres : ballooning@hengevelde.nl