40 jaar Zomerfeest Wiene – Zeldam op 5 -6-7 mei

Zomerfeest Wiene-Zeldam viert dit jaar op 5, 6 en 7 mei een jubileum: Stichting Buurtbelangen Wiene-Zeldam bestaat 40 jaar! Dat vraagt om een extra groot feest met een geweldig (muziek)programma.

De opening zal op vrijdagavond om 19.30 uur plaatsvinden.  Om klokslag 20.00 begint de revue, waarin menig buurtbewoner de ‘revue’ zal passeren. Na de revue is het tijd om gezellig bij te praten en zal de uitslag van de loterij volgen. Later op de avond is er een optreden van Rondje Doe Maar en DJ Cem East verzorgd de verdere muzikale omlijsting.

Zaterdag trappen we om 13.00 af met de Wiene-Zeldam Got Talent show. Daarna volgt alweer de derde editie van De Grootse BBQ, die om 15:30 uur van start zal gaan. Dit jaar staat de bezoekers tijdens de barbecue een spectaculaire verrassing te verwachten. De muziek tijdens de barbecue zal verzorgd worden door Alex & Friends en DJ Wouter Lelieveld. ‘s Avonds zullen Feest DJ Jochem, Jan Biggel en The Allstarz de tent compleet op de kop zetten.

Zondag om 11.00 uur wordt er gestart met de kinderspelen. Vanaf 13.00 kan men zich inschrijven voor het vogelschieten, dit begint om 13.30 uur. Aansluitend verzorgen de Dirty Town Bastards een optreden. Aan het begin van de avond gaan we Hoken met de Heinoos en DJ Sander Scheperman verzorgt de verdere muziek.

Het bestuur van Stichting Buurtbelangen Wiene-Zeldam ziet u graag in de tent aan de Rijksweg tussen Delden en Goor! Het uitgebreide programma is te vinden op www.wiene-zeldam.nl/zomerfeesten