Aan alle ouders, die een zoon/dochter gaan opgeven voor het basisonderwijs

Beste ouders,

Wanneer jullie kind voor 1 oktober 2023 vier jaar oud wordt, is het nu al tijd om hem/haar op te geven voor het basisonderwijs. Jullie en jullie kind(eren) zijn natuurlijk van harte welkom op de Petrusschool.

Om een beeld te krijgen van onze school hebben we een aantal leerlingen gevraagd om de school in beeld te brengen. Via onze website www.petrushv.nl zijn de filmpjes te bekijken.

Om jullie kind aan te melden, kun je een aanmeldingsformulier downloaden op onze site of een formulier (laten) ophalen op school. Het ingevulde en ondertekende formulier mag in de brievenbus van school gestopt worden. Natuurlijk mag een oudere broer of zus of een ander schoolgaand kind het ook bij mij afgeven.

Wil je als ouder een (online) gesprek voordat jullie je kind aanmelden, dan kan dat uiteraard ook. Jullie kunnen hiervoor met mij (Annemieke Bloemink, directeur van de school) een afspraak maken. Voor het maken van een afspraak kun je op maandag t/m donderdag bellen, tel. 0547-333420 of mailen naar a.bloemink@keender.nl

Als school vinden wij het contact met ouders erg belangrijk. Uiteraard doen we ons best om alle ouders en kinderen voor de start op school ook live een kijkje te laten nemen. We gaan, zodra u contact met ons opneemt, proberen een afspraak te plannen.

Voor de schoolplanning is het belangrijk, dat alle aanmeldingen voor 1 maart a.s. binnen zijn.

Mocht je vragen hebben, bel of mail gerust!

Met vriendelijke groet,

Annemieke Bloemink

directeur Petrusschool

0547-333420, a.bloemink@keender.nl