Aanmelding Petrusschool

Woensdag 13 maart is de aanmeldingsavond op de Petrusschool. Ouders van kinderen, die voor 1 oktober 2020 vier jaar worden, moeten hun kind nu al opgeven voor het basisonderwijs. Veel van de betreffende ouders hebben hierover al bericht gekregen, omdat hun namen bekend waren via de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf. Uiteraard zijn ook ouders van andere kinderen van harte welkom!
Aanmelden kan op woensdagavond 14 maart. De school is deze avond open van 19.30 tot 21.00 uur. Tijdens de inschrijfavond is er voor nieuwe ouders de mogelijkheid voor een eerste, korte kennismaking en voor het bezichtigen van de school.
Ouders van nieuwe leerlingen kunnen ook een afspraak maken met Dineke Hek voor een kennismakingsgesprek en korte rondleiding door de school. 
Deze gesprekken vinden bij voorkeur onder schooltijd plaats, zodat deze ouders kunnen zien, hoe er op school gewerkt wordt. Voor het maken van een afspraak kun je op maandag t/m donderdag bellen, tel. 0547-333420 of mailen naar d.hek@petrushv.nl.
Het aanmeldingsformulier staan op de schoolwebsite www.petrushv.nl. Deze formulieren kunnen dus alvast thuis ingevuld worden. Zijn er twijfels over bepaalde onderdelen? Samen invullen op school kan natuurlijk ook!
Voor de schoolplanning is het belangrijk, dat alle inschrijvingen voor 1 april a.s. binnen zijn.