Activiteiten Reggehof

Het Groot Niet Te Vermijden                                 

Zaterdag 7 november  | 20.00 uur | € 25,--

‘Shave, Rattle and Roll’

Terug van weggeweest en op veler verzoek is het Groot niet te Vermijden terug in De Reggehof! Al meer dan 25 jaar staan ze voor humor, goede muziek, theater en muzikale grappen.

In razende vaart wisselen de scènes elkaar af en schiet u vanuit ontroering in de slappe lach.

Louis, Chris, Peter, Jochem en Sjoerd gaan nog steeds geen instrument of genre uit de weg, en weten u uit de stoelen te spelen.

‘Shave, Rattle and Roll’ is feelgood muziektheater: een goodiebag met voor ieder wat wils.

Ervaar het zelf!

www.hetgrootniettevermijden.nl

De Kleine Kapitein

Er zijn een drietal noemenswaardige aanpassingen aan de voorstelling De Kleine Kapitein die op 31 oktober in De Reggehof op de planken staat.

De kleine kapitein is een spannende familievoorstelling voor iedereen vanaf zes jaar naar de gelijknamige boeken van Paul Biegel in een bewerking van Tom Sijtsma. In deze voorstelling met muziek van Händel komen de avonturen van De kleine kapitein en zijn maatjes op hun boot de Nooitlek, tot leven.

1:

Er gaat een zeilboot weggeven worden!(aangeboden door Delta Lloyd)
Wat moet er gebeuren om kans te maken op de boot?De kinderen worden opgeroepen om verkleed naar theater De Reggehof te komen (als kapitein, piraat, zeeman etc). Hun ouder of begeleider maakt een foto van hen bij die boot die in de foyer staat. Als zij de foto uploaden op de Facebookpagina van De kleine kapitein, maken zij kans! Pagina: www.facebook.com/dekleinekapitein

2:

Kaarten nu met 50% korting!

De Reggehof heeft de toegangsprijs aangepast en 50% korting aangeboden naar alle bezoekers. Er kunnen kaartjes gekocht worden voor € 7,50 (i.p.v.
Na de pauze: Concert Oost Nederlands Symfonieorkest:

1. Gustav Mahler       Blumine
2. Max Bruch              1e vioolconcert
3. Johan Wagenaar    Sinfonietta voor orkest

Bob van der Ent - violist
Jeppe Moulijn - dirigent

Kaarten à € 12,50 kunnen worden besteld via de website of bij de theaterkassa van maandag t/m/ vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Ook telefonische bestelling is mogelijk:

0547 284880.

Filmhuis Alleman draait op dinsdag 3 november “Birdman”.

“Birdman”  (2014)

Komedie / Drama | 119 minuten

Aanvang: 20.00 uur | Toegang: € 5.-

geregisseerd door Alejandro González Iñárritu

met Michael Keaton, Emma Stone en Edward Norton

Een aan lager wal geraakte acteur(Michael Keaton) die ooit een iconische superheld (Batman) speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway-toneelstuk, gebaseerd op een verhaal van Raymond Carver(tot zover een grote overeenkomst met het echte leven van Michael Keaton die besloot na deel 2 niet meer in een vervolg van Batman te spelen). Zijn plan komt echter in gevaar door het enorme ego van zijn hoofdrolspeler. Daarnaast heeft hij ook nog eens zorgen binnen de familie, dat het geheel er niet veel makkelijker op maakt.

Birdman won 4 Oscars, voor beste film, beste regie, beste scenario en beste cinematografie; en 2 Golden Globes, voor beste acteur en beste scenario. De film is geregisseerd door Alejandro González Iñárritu, eerder verantwoordelijk voor de films Biutiful, Babel en Amores Perros.

"Birdman is een vorm van live film: een unieke showbizzsatire in de gedaante van een even speelse als superieur geregisseerde jamsessie." (de Volkskrant*****)

Op dinsdag 10 november is de film “Suite Francaise” te zien bij Filmhuis Alleman.