Al 20 jaar ervaring en vakmanschap bij Schildersbedrijf M. Keizer

 

Van 10 jaar werknemer naar ondernemer is een hele stap maar Marcel Keizer trok in 1992 de stoute schoenen aan, kocht een bestelautootje, een ladder,  kwasten en verf om voor zichzelf te beginnen. Mede door zijn toen al jarenlange ervaring , en die van zijn schildersfamilie in Delden, sloeg dit meteen aan. In no-time werkte Marcel Keizer zes dagen per week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. “Gelukkig schilderde broer Rob ook goed, dus werd hij mijn eerste medewerker en daarmee was de basis voor dit bedrijf gelegd.”

Delden - Hengevelde

Het lukte destijds niet om op het bedrijventerrein in Delden een bedrijfshal te bouwen, dus week hij uit naar Hengevelde, het dorp waar zijn vriendin Sandra opgroeide. “We bouwden hier aan Het Wegdam, 15 jaar geleden een woonhuis met schuurtje. Inmiddels is daar een mooie bedrijfshal bijgebouwd en binnenkort gaan we ook de woning verder uitbouwen.” Want het schildersbedrijf groeide gestaag, maar ook het gezin van Marcel en Sandra Keizer. Elf jaar geleden werd Lars geboren, een jaartje later volgde Iris. Daarna kwam de inmiddels 8 jarige Merle en een jaar later sloot Fleur de rij. Vier vrolijke, blonde krullenkoppies die samen zorgen voor leven in de brouwerij. “Mensen gaan er gemakshalve vaak vanuit dat die grote S in ons logo, staat voor Schildersbedrijf… dat klopt. Maar wat mij betreft staat die S ook voor Sandra”, lacht Marcel. “Zij is namelijk een belangrijke spil binnen ons bedrijf en ons gezin. Zij zorgt dat alles hier goed verloopt. Sandra werkt volop mee in het bedrijf, verzorgt de gehele administratie, ontvangt klanten en vertegenwoordigers en regelt het VCA-gebeuren.”


Schilder-, glas-, wand-, en spuitwerk
“Een goede voorbereiding is het halve werk”, één van de lijfspreuken van Marcel Keizer.

Dat betekent wat hem betreft: goed organiseren, kwaliteit leveren en prima service verlenen. “Kortom werk leveren waar ik voor de volle 100% achter sta.” Om blessures en ongevallen te voorkomen, was hij één van de eerste schildersbedrijven in de regio die een hoogwerker aanschafte. “Daarmee zorg je eenvoudig dat je altijd op de juiste hoogte en in een gezonde houding je werk kunt doen. Inmiddels staan er 4 hoogwerkers op de plas. Dat dit best bijzonder is voor een bedrijf met 7 medewerkers – inclusief Sandra en mij - horen we ook nog wel eens terug van de leerling-schilders die hier het vak leren. M. Keizer is een erkend leerbedrijf en dat vindt ik zeer belangrijk want jonge schilders zijn de toekomst voor je bedrijf.We zijn gespecialiseerd in schilder-, glas-, wandafwerking. En sinds twee jaar hebben we een spuitwand in de bedrijfshal, wat als extra toevoeging wordt gezien binnen ons bedrijf.”

Jubileum

11 mei vieren Marcel en Sandra het 20 jarig bestaan van hun schildersbedrijf. “Samen met de medewerkers en partners gaan we een weekend weg. Dat doen we elke vijf jaar.” Sandra lacht: “ik heb het programma van A tot Z klaar liggen. Waar we naartoe gaan? Dat weten alleen Marcel en ik. Als het weer een beetje meewerkt, wordt het zeker een geweldig weekend.”

Kijk voor meer informatie over Schildersbedrijf M. Keizer op  www.keizer-schildersbedrijf.nl, mail: info@keizer-schildersbedrijf.nl" of bel:  0547 333 180.