Annie Schreijer-Pierik Overijssels Kandidaat voor Europese Verkiezingen

Het Algemeen Bestuur van het CDA in Overijssel draagt Annie Schreijer- Pierik voor als Overijsselse kandidaat voor de Europese Verkiezingen in mei 2019. CDA Overijssel voorzitter Maarten Westerduin is blij met de voordracht van het Algemeen Bestuur. “Annie Schreijer zet zich al jaren met ziel en zaligheid in voor onze boeren en tuinders in het Europees Parlement.  Zij weet de vaak lastige Europese onderwerpen als geen ander te vertalen naar de gewone man en heeft al meerdere malen met succes de Europese regelgeving voor Nederland positief weten te beïnvloeden”.

Annie Schreijer: "Ik wil mij graag blijven inzetten voor Europa met behoud van vrede. Daarnaast blijf ik werken aan het voortbestaan van onze vitale familie gezinsbedrijven op een leefbaar platteland, die essentieel zijn voor de productie van voldoende en gezond voedsel."

Het Algemeen Bestuur van het CDA Overijssel heeft er alle vertrouwen in dat Annie Schreijer dit ook de komende jaren met dezelfde energie en gedrevenheid zal doen.”We hopen daarom dat zij een mooie plaats op de lijst zal krijgen. Daar zullen we ons als Overijsselse afdeling sterk voor maken”, aldus Westerduin.