As zondag kerstmarkt: vanaf 17.00 uur kerst kinderdisco met kerstbingo

Het kroamschudd‘n in Hengevelde blijft vernieuwen. Net als voorgaande jaren zal er ook dit jaar weer een leuke speurtocht zijn voor de kinderen. Nieuw dit jaar is echter dat er as zondag nadat de eerste kinderen terug zijn van de historische wandeltocht er een muzikaal kinderprogramma zal zijn op het plein bij de kerstmarkt. Juffrouw Sanne verzorgt een echte kerst kinderdisco. Tevens wordt er een kerstbingo georganiseerd met enkele leuke prijzen. Alle kinderen krijgen hiervoor vrijdag een bingokaart mee. Deze kaart nemen ze zelf mee naar de Kerstmarkt, samen met een pen/potlood. Hiermee kunnen ze leuke prijzen winnen! Helpen jullie je kind(eren) denken aan de kaart en iets om de nummers mee af te strepen? 

Zit uw kind niet in Hengevelde op school en wil hij/zij toch graag mee doen dan kunt u bij de ingang van de wandelroute (Mariakapel tegenover herberg de gebrande waateren) een bingokaart ophalen. 

Ook dit jaar is er weer een veiling voor o.a. het goede doel. Tegen 18.30 uur nemen we afscheid van de kinderdisco en wordt het podium van de Het-tent vrij gemaakt voor een heuse Christmas-afterparty met DJ Kasper. Voor en tijdens de afterparty is er ook dit jaar weer een groots opgezette veiling, waarin tal van bijzondere, handige, lekkere en soms ludieke items onder de hamer gaan. Zie onderstaand overzicht. De veiling is natuurlijk in handen van een betrouwbare en bekende veilingmeester. Hij of zij zal zich vanaf ongeveer 19.00 uur de blaren op de tong praten met als doel de veilingitems voor de best mogelijke prijs van de hand te doen. We zijn trots en blij u te kunnen melden dat de winkeliers, vriendengroepen, individuele sponsoren en het bedrijfsleven in Hengevelde dit jaar wederom zeer gul zijn geweest met het beschikbaar stellen van nu al 13 veilingitems.

Zo kunnen we nu al melden dat we een lang weekend in het leukste, bekendste en meest sprookjesachtige vakantiehuisje van Nederland gaan veilen (bekend van all you need is love).

Ook gaan er wederom enkele leuke, gezellige maar ook zeker lekkere clinics onder de hamer. De veiling is natuurlijk in handen van onze zeerdeskundige en betrouwbare veilingmeester meester K. Put. Hij zal zich vanaf ongeveer 19.00 uur de blaren op de tong praten met als doel de veilingitems voor de best mogelijke prijs van de hand te doen. Hieronder een overzicht van de diverse items. We willen bij deze de taloze sponsoren bedanken, aldus Esther Schonenborg namens de organisatie.

Hieronder het overzicht van items die we mogen veilen zondag 16 december 2018. De items zijn allen  beschikbaar gesteld door Hengeveldse ondernemers. GEWELDIG, Hiervoor onze dank!  

bloemschikken

beaty

flier

beaty

beaty

beaty

beaty

beaty

beaty

beaty

beaty

beaty

beaty