Avondvullend programma bij de Kolenbrander
“Ik doe dit voornamelijk voor de Hengeveldenaren! Ik heb in Zenderen hetzelfde meegemaakt, daar kende ik op het laatst ook iedereen. Als de basis goed is, komt de rest vanzelf”, aldus uitbater Willem Brinkman.
En de basis was volgens de vele aanwezigen goed. Onder het genot van live muziek van Merle Kuipers, werd het ene na het andere culinaire hoogstandje ten tafel gebracht. Dit alles met een sterk regionaal karakter. Wijnen van De Hoog’nkaamp, kaas van boerderij Keuper, maar het hoogtepunt van de avond was misschien wel het dessert. Een voorproefje op de ijssalon in aanbouw, naast het pand van Bistro de Kolenbrander. Voor de ware ijsliefhebber een verplichte tussenstop aan de Goorsestraat in Hengevelde, alles zelf bereid in eigen keuken! Nieuwsgierig? De Kolenbrander gaat 28 maart op herhaling!
Dan is er wederom de wijn & spijsavond voor en door plaatselijke ondernemers. Een culinaire avond waar zij een zeven gangen menu presenteren met heerlijke wijnen van ondernemers uit de Hof van Twente.
Reserveer nu! 0547-333972