Ben Eshuis naar provinciale verkiezingen

Op 18 maart vinden de verkiezingen voor de Provinciale Staten van Overijssel plaats. en Ben Eshuis uit Hengevelde samen met Hester Maij uit Delden staan hoog op de kieslijst van het CDA in de provincie. CDA Hof van Twente is blij dat beide sterke kandidaten bereid zijn gevonden de komende vier jaar het CDA-geluid uit dit deel van Overijssel in de provincie te laten horen. Ben Eshuis: “Ik ga de komende vier jaar voor sociaal én economisch sterke steden en dorpen in een leefbaar en vitaal platteland.”

Ben Eshuis heeft jarenlange ervaring als wethouder in de gemeenten Ambt Delden, Hof van Twente en Haaksbergen. Hij heeft er mede voor gezorgd dat Hof van Twente er financieel goed voor staat. Dit ondanks de financieel economische crisis en bezuinigingen van de afgelopen jaren. Zo zijn mede door zijn toedoen de vele voorzieningen die Hof van Twente kent weer bij de tijd.

 

 

Hester Maij is nu al weer vier jaar succesvol gedeputeerde landelijk gebied en culturele infrastructuur bij de provincie Overijssel. Zij heeft zich als gedeputeerde met zichtbaar resultaat ingezet voor de ontwikkeling van de landbouw, behoud van landschap en natuur en voor de leefbaarheid op het platteland.Hester Maij: “Ik vind dat de provincie moet blijven investeren in Twente. De economie heeft dat nodig; er zijn nog veel mensen zonder werk.”

Ben Eshuis: “Ik ga de komende vier jaar voor sociaal én economisch sterke steden en dorpen in een leefbaar en vitaal platteland.”

Het bestuur van het CDA Hof van Twente ziet met beide sterke kandidaten de komende verkiezingen met vertrouwen tegemoet.