Bijdrage van € 7.000,- voor clubs uit Hengevelde uit Rabo Clubkas Campagne

De uitslag van de Rabo Clubkas Campagne is bekend! In totaal ontvangen de 13 deelnemende clubs uit Hengevelde een gezamenlijk bedrag van € 7.002, =. Er zijn in totaal 1468 stemmen uitgebracht op deze verenigingen en stichtingen. Een prachtig voorbeeld van de betrokkenheid bij alle clubs! Rabobank Centraal Twente stelde een bedrag van € 150.000 euro beschikbaar voor de Rabo Clubkas Campagne. Klanten van de bank konden tussen 19 maart en 7 april stemmen op de club die volgens hen een steuntje in de rug verdienen.
Dit jaar hebben in de regio Centraal Twente maar liefst 342 verenigingen en stichtingen meegedaan met de Rabo Clubkas Campagne. In totaal namen ruim 10.600 klanten de moeite om te stemmen; samenbrachten zij bijna 32.000 stemmen uit.
De volledige uitslag van de Rabo Clubkas Campagne is te vinden op www.rabobank.nl/ct.

Patrick Goorhuis: “Als ledenraadslid van Rabobank Centraal Twente mocht ik een aantal cheques uitreiken van de Clubkas Campagne. De Boer Op, Hart voor Hengevelde, Kulturhus de Marke & W.V.V.’34 zijn erg blij met deze bijdrage. Supermooi dat de Rabobank deze actie organiseert en zo de lokale verenigingen steunt!”