Bouwbedrijf Lentelink, als vanouds


In tijden waar internet niet meer weg te denken is, blijft een naam die je als bedrijf ooit hebt aangenomen je altijd achtervolgen. Dat ondervonden Marcel en Bernadette Lentelink met hun bouwbedrijf aan het Wegdam 5 in Hengevelde. Ooit was de naam bouwbedrijf Lentelink en toen deze naam in 2007 veranderde in Bouwbedrijf het Wegdam bleken zoekmachines tot op de dag van vandaag door te linken naar de naam Lentelink. Vandaar dat men besloot terug te keren naar de oude aanduiding, Bouwbedrijf Lentelink met daaraan gekoppeld de site www.lentelinkbouw.nl

Het karakter van het bouwbedrijf blijft hetzelfde. Of het nu betreft nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud, Lentelink is voor alles in. Kenmerkend voor de handelwijze van het bedrijf is dat de klant voorop staat en dat ook gedurende het bouw- of verbouwproces blijft doen. Voorop staat dat de werkzaamheden snel verlopen en dat de klant zo min mogelijk overlast heeft. Daarbij hoort ook de juiste planning met de onderaannemer. Bij voorkeur regelt Marcel dat zelf.

Vooral bij verbouw komen er vaak onverwachte kwesties om de hoek waar een creatieve oplossing gezocht dient te worden. Ook hier wordt de klant vanzelfsprekend bij betrokken. Marcel is geen persoon die vanuit het kantoor zaken regelt. Als deskundige met een jarenlange staat van dienst laat hij zich op de bouw regelmatig zien.

Sinds 5 jaar is bouwbedrijf Lentelink huisaannemer bij de Fletcher Hotelgroep met op dit moment 53 vestigingen verdeeld over geheel Nederland. Marcel: “Daar doen we enorm veel ervaring op. De Fletcher groep koopt bestaande hotels die verbouwd worden. Er was tot nu toe geen hotel hetzelfde en de zaken waar we tegenop liepen waren heel verschillend en soms ook heel bijzonder. En omdat de bouweisen bij hotels vanwege grote mensenconcentraties de laatste jaren enorm zijn aangescherpt, staat nauwkeurig werken hoog in het vaandel”.

Die ervaringen komen het bouwbedrijf goed van pas. Onder het motto, we maken van elk huis een thuis, gaat bouwbedrijf Lentelink geen enkele klus uit de weg, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Tot de mogelijkheden behoren onder andere: serres, dakkapellen, carports en wat betreft het interieur, plafonds, lambrisering, trappen, kasten, scheidingswanden, haarden en schouwen. Voor informatie kijk op www.lentelinkbouw.nl