Carnaval 2018 vier je in Hengevelde!

Dit jaar is wel een heel bijzonder Carnavalsjaar, want wij vieren als vereniging ons 44-jarig jubileum! Ook is onze Prins Roy de 1ste Hofprins en mag daarom met de scepter zwaaien over de Hof van Twente dit Carnavalsweekend! Reden genoeg voor C.V. de Höftemennekes om eens flink uit te pakken. Dit hebben we al deels gedaan met de nieuwste aanwinsten in de vorm van Jonkheer Gijs Pierik, en een Jonkvrouw Marjon Stokkers! Mede dankzij hen en gevolg zal het een geweldige Carnaval in onze nieuwe Residentie de Gebrande Waateren worden. ALAAF!

Vrijdag 9 februari barst het carnavalsfeest in Hengevelde los. De Prins zal hierbij de vlag hijsen en de officiële verrichtingen uitvoeren. Als de vlag eenmaal wappert kunnen we ’s middags om 15.00 uur beginnen met het ouderencarnaval. Zullen de Maxi-maxi dansmarietjes er dit jaar weer bij zijn? Het is de grote vraag die iedereen in Hengevelde bezig houdt. ’s Avonds zullen de Höftemennekes een bezoek brengen aan C.V. de Beckummer Ossens in Beckum en CV Sterzo in Goor.

Zaterdag 10 februari komt niemand minder dan Thorsten von Lippe Biesterfeld naar Hengevelde. Deze Schlagerfreund maakt van onze carnavalsavond een grandioos feest. Party ohne ende! Dit doet hij natuurlijk niet alleen. Ook Gert Valk is erbij. Deze man heeft al van heel wat feestjes een superparty gemaakt en ook onze Carnavalsschlager is door hem ingezongen. Kortom hij mag niet ontbreken. En alsof dat nog niet genoeg is hebben we voor de muzikale omlijsting FeestDJ Bart weten te strikken. Een DJ die weet wat feest is en zal bij de Gebrande Waateren het spreekwoordelijke dak eraf draaien!
Deze zaterdagavond bruist van het feest in Hengevelde! Belangrijk! Er zal geen officieel gedeelte meer zijn! Geen gedoe, meteen Feest! Dat klinkt goed toch! Kom wel op tijd, want als er 1 bier getapt is, volgen er meer, zo luidt het bekende spreekwoord!
Entree deze avond is slechts 5 euro en de zaal is geopend vanaf 20.30 uur. Prins Roy de 1ste en zijn gevolg zal u hartelijk ontvangen!

Zondag 11 februari denken de Höftemennekes ook aan de kleine carnavalsvierders. Op deze zondagmiddag zullen de polonaises niet van de lucht zijn en worden alle ouders met de kinderen uitgenodigd om zich om 13.45 uur te verzamelen op het schoolplein. Onder leiding van de Prins, Jeugdprins en Jeugdprinses zullen we in een grandioze optocht door Hengevelde met versierde wagens/skelters naar onze Residentie lopen. Komt dat zien! Daar zal een Kidscafe aanwezig zijn voor de allerkleinsten terwijl de kinderen genieten van een grandioze Playbackshow.
Zondagavond aansluitend barst het alom bekende jeugdcarnaval van Hengevelde los! De jeugd vanaf 12 jaar is van harte uitgenodigd om net zoals voorgaande jaren een fantastisch Carnaval te vieren. NIEUW! Tevens zullend die avond de Jonkheer en Jonkvrouw jullie gastheer zijn. Het Jonkheer en Jonkvrouwbal begint vanaf 19.00 uur met DJ Bartezz! Hij zal de avond voorzien van een mega dosis Carnavalsenergie. Met de jeugd, alle gevolgleden van de Jonkheer en Jonkvrouw wordt het 1 grote party! Ook de zondagavond mag je dus niet missen!
Maandag 8 februari is het meeste bier uit de glazen, zijn de polonaises verleden tijd.. Tja dat had je gedacht! De Carnavalsvereniging zal dan een bezoek brengen aan onze Oosterburen!Prins Roy de 1ste nodigt u allen uit bij Café de Gebrande Waateren om samen met C.V. de Höftemennekes een woest gezellig carnaval te vieren! 

CARNAVAL VIER JE IN HENGEVELDE!
ALAAF ALAAF ALAAF!