Collecteweek ReumaNederland van 16 t/m 21 maart afgelast

Beste inwoners van Hengevelde,
Vanuit ReumaNederland is besloten de landelijke collecteweek van 16 t/m 21 maart niet door te laten gaan. Zie hieronder het persbericht.
Wij begrijpen uiteraard het besluit. Maar deze week is het merendeel van de bussen al bezorgd bij onze collectanten. Indien u collectant bent, vragen wij via deze weg de collectebus bij één van ons terug te brengen.
Ons excuus en alvast hartelijk dank voor de medewerking.
Bianca Mentink – Agnes de Wit – Hennie van Kessel / comité Hengevelde
Persbericht:
ReumaNederland schort collecteweek op vanwege coronavirus
ReumaNederland heeft besloten om volgende week de landelijke collecteweek vanwege de opmars van het coronavirus niet door te laten gaan. Jan-Willem Förch, algemeen directeur ReumaNederland: “Op basis van de recente maatregelen van het kabinet kunnen we niet anders dan besluiten om de collecte volgende week niet te lopen. We zien het als onze verantwoordelijkheid naar onze collectanten en naar de mensen bij wie we aan de deur komen om er alles aan te doen om de mogelijke verspreiding van het virus te voorkomen. De jaarlijkse collecteweek is belangrijk voor ReumaNederland, maar het welzijn van alle mensen in Nederland staat natuurlijk voorop.” Er wordt gekeken of de landelijke collecteweek van ReumaNederland op een later moment kan worden ingehaald.
Met vriendelijke groet,
Oscar Baars
Regiocoördinator Overijssel / West Gelderland