Collectief bouwen op De Marke III mogelijk

De realisatie van woonwijk De Marke III komt steeds dichterbi in Hengevelde. Een aantal kavels is bedoeld voor het realiseren van een CPO project.
Bij een CPO-project bouwt een groep mensen gezamenlijk hun eigen woningen. De toekomstige bewoners organiseren zich in een vereniging of stichting. Onder professionele begeleiding beslist deze groep mensen aan welke eisen hun woningen moeten vodoen. Ze nemen in feite de rol van projectontwikkelaar op zich. In Diepenheim en Bentelo zijn de afgelopen jaren twee CPO-projecten afgerond. De deelnemers hebben daar met veel inzet een prachtig resultaat behaald. De gemiddelde looptijd van de projecten, vanaf de selectie van de deelnemers tot de oplevering van de woningen bedroeg in Diepenheim en Bentelo 1,5 jaar.

Momenteel vindt er een belangstellingenregistratie plaats. Mocht u alsnog belangstelling hebben om aan het CPO project deel te nemen, dan kunt u contact opnemen met de heer J. Kip (telefoon 0547-858585) of zijn e-mailadres j.kip@hofvantwente.nl.