Coronix geweldige afsluiter zomervakantie met 110 lachende kinderen

Het alternatieve programma voor Houtdorp, Coronix, was gisteren een groot succes! Ruim 110 Hengeveldse kinderen deden mee. Het onstuimige weer gaf de avond voor het evenement nog wat spanning bij de organisatie; ‘kunnen we Coronix door laten gaan, en staan alle luchtkussens goed vast’. Maar de weergoden zaten de houtdorp werkgroep van de Culturele Werkgroep Markering meer dan mee, het was zelfs tropisch warm op het hoofdveld van WVV’34.

C.W.M. voorzitter Ritschie Rouhof: “Het was een meer dan geslaagde dag met volop vermaak voor alle leeftijden. De buikschuifbaan blijft een succes en ook het lasergamen was een razend populair onderdeel van Coronix. De kinderen hebben ontzettend veel plezier gehad en werden ruimschoots voorzien van ranja, popcorn, suikerspin en aan het eind een broodje knakworst.
Het blijft natuurlijk heel erg jammer dat we vanwege Covid-19 hebben moeten besluiten Houtdorp niet door te laten gaan. Maar dit was volgens ons een goed en haalbaar alternatief.”

De dag was opgesplitst in twee delen. De ochtend was voor de groepen 3 tot en met 5 (vorig schooljaar) en het middagprogramma was voor de groepen 6 tot en met 8. Op die manier kon de organisatie met minder vrijwillers toe dan anders, bleven ze onder de 100 aanwezigen en was de 1,5 meter afstand en hygiene goed te waarborgen.  
Rouhof: “We hopen voor volgend jaar uiteraard weer als vanouds op 3 dagen Houtdorp. Maar van deze gezellige dag hebben wij ook enorm genoten. Net als andere jaren willen wij alle vrijwilligers, en dit jaar ook WVV’34 en restaurant ‘t Holt enorm bedanken voor alle hulp en gastvrijheid voor ons evenement. Graag tot 2021!”

Klik HIER voor het fotoalbum.

Ook op de Facebookpagina van C.W.M. zijn nog foto's terug te vinden, klik HIER.