CV Brandhout staakt per direct activiteiten

De leden van CV Brandhout, de jongste carnavalsvereniging uit de wijde omtrek,  heeft besloten om per direct te stoppen met al hun activiteiten.  Dit na een uiterst succesvol eerste carnavalsweekend waarin volop werd meegedraaid in alle activiteiten die de regio rijk is.  Collega-verenigingen De Hoftemennekes, de Hagmollnlummels en Sterzo hadden na het spetterende optreden op het gemeentehuis de Brandhoutenaren in het hart gesloten. Toch heeft het bestuur van Brandhout besloten om dit geen vervolg te geven. Ze verklaren niet te kunnen tippen aan de andere carnavalsverenigingen en besluiten daarom nu al om volgend jaar niet voor een tweede keer ten tonele te verschijnen. Aan David Spekreijse kan dus de eeuwige roem worden toegeschreven om zowel de eerste, als de laatste prins van CV Brandhout te zijn geweest.

Wegdam Weekend, de initiatiefnemers van de vereniging, gaan onverminderd door met hun activiteiten. CV Brandhout laten ze achter zich, om zich volledig te kunnen richten op nieuwe zaken. Welke dat zijn kan je elke vrijdagavond van 18 tot 20 uur op Hofstreek FM beluisteren. Ook via de livestreamof op hun website zijn ze te horen.

Hieronder een geluidsfragment waar te horen is hoe het afscheid werd aangekondigd aan de andere verenigingen, afgelopen dinsdag op het gemeentehuis.

http://youtu.be/1tkIyhQbh2I