Dag van de Mantelzorg 2015 in Bentelo

In november vieren wij elk jaar de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop wij extra aandacht vragen voor mantelzorgers en hun vaak zware taak. Maar ook een dag waarop het Steunpunt de mantelzorger graag in het zonnetje wil zetten. Het thema van dit jaar is “Laat je zien!”’. Mantelzorgers die met liefde voor een ander zorgen, vergeten zichzelf soms. Af en toe er even tussenuit, is een absolute voorwaarde om de zorg te kunnen volhouden. Het Steunpunt Mantelzorg Hof van Twente organiseert daarom op dinsdag 10  november een gratis goed verzorgde en gezellige dag voor mantelzorgers in Bentelo. U kunt zichzelf of een andere mantelzorger hiervoor aanmelden.

U bent van harte welkom!

Waar: ’t Niehoes, Burg. Buyvoetsplein 36 7497 LD te Bentelo

Tijd: 11.30 u welkomstwoord, de zaal is open vanaf 11.00 uur.

Einde: 15.00 uur

Inclusief koffie, thee, lunch, hapje en drankje.

U kunt deze dag genieten van een optreden van Het Torenkoor Kampen. Het Torenkoor combineert zang met show. Het repertoire bestaat uit oer-Hollandse liedjes, maar ook de hedendaagse meezingers worden ten gehore gebracht, al dan niet ... met een leuke act.

Aanmelden

U kunt zichzelf of een andere mantelzorger vóór 3 november a.s. aanmelden bij Steunpunt Mantelzorg Hof van Twente, Rozenstraat 2b, 7471 JN Goor, telefoon (085-7731720 dagelijks tot 16.00 uur)

e-mail: c.smit@siztwente.nl. Wilt u de naam, het adres, telefoonnummer en zo mogelijk het e-mailadres van de mantelzorger vermelden in uw e-mailbericht?

Deze dag is mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Goorse Schoolfeestfonds.