De boel is weer in de winteropslag

Deze week was het zo ver: Het hele gezelschap van de bloemendragers met machinerie bij loonbedrijf Pelle bij elkaar om de bloemen van het afgelopen jaar uit de bloembakken te halen en de bloembakken eraf te halen. Jon Klein Breteler: ”We waren met 10 personen van de waterdragers club bij elkaar. Na de koffie was alles eraf en werd er bij de loonbedrijf Pelle op de wasplaats alle bakken eerst ingezeept en daarna werd met het warme water uit een hoge drukspuit alles grondig na gespoten. Zo rond 17.00 was alles in kannen en kruiken en konden alle bakken in 4 grote houten pallet bakken richting de opslag bij Bakkerij Nollen om deze winter daar hoog en droog opgeslagen te worden. Na de tijd was er nog een gezellige nabespreking bij de Bistro de Kolenbrander om de pluspuntjes te onderstrepen en de verbeter puntjes voor volgend jaar aan te geven!
 We willen namens de Sio en de Sio winkeliers de volgende mensen even bedanken voor de medewerking van dit jaar:
 
 

De bloemen onderweg naar?

De waterdragers:                          Paul Wegdam, Bennie Blanken, Henk Pierik, Peter Workel, Johan Rosink, Jan de Wit, Harrie Groothuis, Gerrit Elbert, Joan Peerik, Harrie Pelle en Marcel Wolterinck.
Opslag bloembakken                    Bakkerij Nollen
Was en werkplaats                        Loonbedrijf Pelle
Trekker met wagen                       W.V.V. ’34, Henk Pierik en Bennie Blanken.
Koffie en de na vergadering          Bistro de kolenbrander.
 
Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door de Sio en Sio winkeliers en niet te vergeten Ronald Pelle.

 
We hopen dat u net zoals wij met z’n allen hebben genoten van de mooie bloemen in en rond het centrum van Hengevelde en we verwachten zo rond begin mei 2020 weer met een nieuw seizoen bloemen te kunnen beginnen!
 
Vanaf volgende week (week 43) wordt er in en rond het centrum van Hengevelde begonnen met de voorbereiding van de decemberverlichting en in week 45 wordt de decemberverlichting er weer aangehangen”.

Onderweg naar?