De bollen van Nollen: Een hele operatie!

In de afgelopen uren zijn er tienduizenden Bollen van Nollen gebakken! Deze zijn onder andere richting de winkel aan de Goorsestraat in Hengevelde gegaan, maar ook naar vele omliggende plaatsen als St Isidorushoeve, Bentelo, Zenderen, Geesteren (Geld.) en Delden; in de meeste gevallen voor verenigingen. Zo’n 11 man, twee deegdraaiers en 9 bakkers zijn in ploegen ruim 14 uur bezig geweest om de mega klus te klaren. Vandaag zijn bollen en beignets in Hengevelde  te koop in de winkel, maar ook in een heuse drive-in: Gewoon bestellen en afrekenen en meenemen vanuit je auto, hoe gemakkelijk wil je het hebben! Hieronder enkele filmpjes van de 'operatie': De Bollen van Nollen.
 
 
Nollen maakt nu voor het derde jaar op rij een gedeelte van de opbrengst over naar de Nije Stichting. Het Nije huis, het begon als een inloophuis voor iedereen die kanker heeft (gehad) én hun naasten maar is inmiddels uitgegroeid tot een centrum voor (na) zorg en ondersteuning. Uiteraard is de inloopfunctie nog steeds aanwezig om het laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk te houden.
 Alles is erop gericht om je verder te helpen na de diagnose kanker en ook om de naasten te steunen.
Vanochtend in alle vroegte zijn de leden van Amuzant begonnen met het inpakken van de vele lekkernijen. Vanaf 10 uur zullen de leden van muziekvereniging Amuzant aan de deur komen voor de jaarlijkse oliebollenactie. Bakkerij Nollen steunt de vereniging door voor een mooie prijs oliebollen en appelbeignets te bakken.
De prijzen voor de oliebollen zijn hetzelfde als die bij bakker Nollen zelf. 10 Oliebollen voor € 8,50. Bij Amuzant krijgt u de elfde bol gratis! De appelbeignets gaan per zakje van 4 stuks voor € 5,80. Mocht u de venters van Amuzant gemist hebben: er zal bij de kerk ook een kraampje staan waar u de bollen en beignets alsnog kunt kopen.
 
De speciaal ingerichte ruimte waar alles gebakken is