De Caritas Heilige Geestparochie stopt met het inzamelen van voedselproducten

De Caritas H.Geestparochie stopt m.i.v. 1 mei a.s. met het inzamelen van voedselproducten. Tot die datum kunt u nog voedsel doneren
De Voedselbank Hengelo start weer met uitgifte van voedselpakketten.
Sinds enkele weken is er een inzamelpunt gecreëerd in de Mariakapel van de H.H.Petrus en Pauluskerk te Hengevelde voor voedselproducten.Er was met de Diaconie Hofkerk Goor een samenwerking ontstaan om voedsel in te zamelen, omdat de voedselbank Hengelo met ingang van direct hun werkzaamheden hadden gestopt i.v.m. het Corona-virus.
Heel mooi om nu te melden dat De Voedselbank Midden Twente heeft besloten om de uitgifte van pakketten via de reguliere voedselbank vanaf 1 mei weer te hervatten. Daarom heeft de Caritas H. Geestparochie samen met Diaconie De Hofkerk Goor besloten te stoppen met deze noodoplossing.
Onze dank gaat uit naar al die mensen die voedsel, zeepjes, tandpasta, toiletpapier hebben gedoneerd voor dit goed doel.
Namelijk de minder bedeelden uit de Hof van Twente.
We wensen de Voedselbank Hengelo veel succes met het opstarten van hun werkzaamheden in deze moeilijke periode.
Mocht u ons nog willen ondersteunen in ons werk en een donatie willen doen dan kan dat naar: Caritasinstelling Heilige Geest te Goor. Bank nr: NL 54 RABO 0157 1414 11.
 
Namens Parochiële Caritas Instelling H. Geestparochie onze hartelijke dank voor uw inzet en allen een goede gezondheid gewenst.