De gemeentegids is uit: ook als app en SmartMap

De nieuwe officiële gemeentegids Hof van Twente 2012 is klaar en valt deze week bij de inwoners van de Hof in de bus. De gemeentegids geeft een goed beeld van wat Hof van Twente allemaal te bieden heeft en staat vol praktische informatie. Zo bevat ze niet alleen nuttige uitleg over de gemeentelijke organisatie, maar de gids is tevens een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Ook zijn overzichtelijke plattegronden en een rampenwijzer in de gids opgenomen. De gids is tevens gratis af te halen op het gemeentehuis.

App

Sinds kort is uw gemeentegids ook als gratis applicatie in de Appstore/AndroidMarket te vinden. Onder de naam Gemeentegids App zijn 1,5 miljoen actuele adressen in heel Nederland, met bijbehorende informatie, altijd en overal te raadplegen.
Met daarbij de mogelijkheid om direct vanuit de vermelding de website te bezoeken, het bijbehorende telefoonnummer te bellen of de route ernaartoe weer te geven. Ook kunnen de gevonden gegevens worden doorgestuurd naar een e-mailadres, naar SocialMedia (Twitter, Facebook enzovoort) of onder Favorieten opgeslagen worden om ze de volgende keer nóg sneller te vinden.

SmartMap

Akse Media levert tevens een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke digitale gemeentegids, de SmartMap (www.hofvantwente.SmartMap.nl) gekoppeld aan de gemeentelijke website. Deze is voorzien van alle informatie uit de papieren versie, Google Maps, een routeplanner met satellietcartografie en duidelijke zoekfuncties, en biedt door de interactieve wijzigingsmogelijkheden de meest actuele adresgegevens van alle instanties.

Wijzigingen

 

 

Wijzigingen voor de gemeentegids kunnen rechtstreeks worden doorgeven aan de uitgever, via het e-mailadres: redactie@aksemedia.nl">redactie@aksemedia.nl, onder vermelding van gemeentegids Hof van Twente.